ÉLETMÓDI

Kipakol a magyar prosti: Ezeket az ínyencségeket kérik tőle a vendégek

Blogot vezet az interneten a névtelenségbe burkolózó örömlány. Így lebbentette fel a fátylat az izgalmas titkokról.
  • Szerző: S.K.

Titok fedi, mi történik egy prostinál, a lányok ugyanis maximális diszkrécióval kezelik a szakmájukat. Aki saját maga nem járt ilyen helyen, annak csak ködös elképzelései lehetnek arról, mi is zajlik egy örömlány hálószobájában. Most azonban betekintést nyerhetünk a titkokba - egy magyar prosti ugyanis blogot vezet a tapasztalatairól.

Többek között azt is megírta, milyen bizarr és meghökkentő kívánságokkal bombázzák őket a vendégek. Nem minden férfi jár ugyanis kizárólag az alkalmi szex miatt prostikhoz, némelyek olyan extrém dolgokra vágynak, amit otthon soha nem kapnának meg. Ami azt illeti, sok kívánság annyira durva, hogy még a prostik se vállalják be.

1. Lábfétis

Önmagában ebben semmi bizarr nincsen, nagyon sok pasi indul be egy szépen ápolt, manikűrözött női lábfej látványától; szeretik cirógatni, kényeztetni, megcsókolni. Azonban némelyik vendég ennél sokkal messzebbre megy: van, aki azt kéri, hogy ne mosson lábat a lány, de volt olyan kérés is, hogy taposson el lassan, lágyan és erotikusan egy zsemlét magas sarkúban.

2. Csiklandozás

Ebből a kérésből viszonylag kevesebb van, de attól még nem kevésbé bizarr: akad olyan pasi, aki szereti, ha lekötözi a lány, és a talpát csiklandozza.

3. Karmolás

A vendég semmilyen szolgáltatást nem kér: se orális kényeztetést, se aktust, mindössze annyi a kívánsága, hogy a prosti tiszta erőből karmolja végig a hátát - véresre.

4. Anális izgatás - férfiaknak

A gyakoribb persze az, hogy a pasi elégíti ki a nőt, de van, aki magának kéri az anális kényeztetést. A lány ilyenkor kézzel, vagy vibrátorral juttatja földön túli gyönyörhöz a pasit. Ugyanis a prosztata végbélen keresztüli izgatásával akár sorozatorgazmusa is lehet a férfinak...

5. Szerepjátékok

Beöltözés orvosnak, nővérkének vagy rendőrnek, természetesen falatnyi ruhákba - ez már szinte hétköznapinak számít az extrém kívánságok mellett. A blogger azonban beszámol olyan esetről is, ahol a vendég valóban orvos volt, és az volt a kívánsága, hogy megvizsgálhassa a lányt, ahogy a betegeket szokta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?