ÉLETMÓDI

Így kényeztesd a pasit szájjal! A mesteri gyönyör titka

Ha bizonytalan vagy az ágyban, de szeretnéd a legjobbat adni a párodnak, akkor érdemes tudnod az orál alapjait.
  • Szerző: Z.B.

Szeretnél mindent megadni a partnerednek és olyan gyönyört ajándékozni neki, amilyenben még soha nem volt része? A legtöbb férfi imádja, ha orálisan kényeztetik, a nők viszont sokszor inkább kihagyják ezt a lépést az előjátékban. Pedig azt a technikát nemcsak előjátékra, hanem szex közben és a végén is alkalmazhatjuk. Sőt! Kell is! Vetkőzd le a gátlásaidat, és ha már csinálod, akkor az legyen tökéletes.

1. Ne félj!

A legfontosabb, hogy légy magabiztos, még akkor is, ha nem bízol annyira magadban. Ha úgy néz ki, hogy tudod, mit csinálsz, azzal már félig nyert ügyed van, mert ez önmagában felizgatja a férfit. Diktáld te a tempót, de közben figyelj a visszajelzésekre. Ha úgy érzed, valamit rosszul csináltál, ne aggódj, pillanatok alatt elfelejti a párod, ha folytatod, és "kijavítod a hibát".

2. Tartsd a szemkontaktust!

A férfiak nagyon vizuálisak, így fontos, hogy miközben haladsz lefelé,  az orális szex közben is nézz a szemébe. Lelombozó számukra, ha csak monoton módon "dolgozol" ,és egyáltalán nem kommunikáltok a tekintetetekkel.

Ez neked is segít, hogy lásd, mi az, amit igazán élvez, és mit jobb talán máskor hanyagolni.

Teljesen begerjeszti a pasit, ha látja a szemed, és azt, hogy érdekel, hogy neki mennyire finom éppen. De az is izgatja, ha azt látja, hogy te is igazán élvezed és mindent beleadsz.

 

3. Használd a kezeidet!

Az orális szex nem csak a szádról szól. Úgy hozhatod ki a maximumot belőle, ha kezedet is beveted. A nyelveddel tudod a leggyengébb és legfinomabb mozdulatokat csinálni, de a kezed a szád meghosszabbításaként szolgál. Kombináld a kettőt, és a pasi elalél majd.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?