Létrehozva: 2018.03.09.

Hipnotikus orgazmus, avagy ilyen az érintés nélküli szex

Szeretnél ellazulva lefeküdni, miközben egy suttogó hang álomba ringat? Vagy csak úgy egyik pillanatról a másikra életed legnagyobb orgazmusát átélni, anélkül, hogy felemelnéd a kezed? Akkor te az asmr érzést keresed!

A 90-es években az esőerdők zajaira, egzotikus madarak hangjaira relaxáltak a lazulni vágyók. Egyórás tengerzúgás vagy macskadorombolás? Élmény a monotóniában. Lesimítja a rohanásban kirojtosodott idegeket.

Most új utak felé nyitottak a YouTube-on terjedő felvételek. Az érzéki, szexuálisan operáló, ellazító, a hallás útján megvalósuló élmény angol rövidítése: ASMR. Ez Autonomous Sensory Meridian Response-t, azaz önálló érzéki, idegi választ jelent. Az érzés, az asmr érzés”, amit okoz, egy bizsergő, csiklandó érzés.

A tarkóból indul ki, végigmegy a gerincen, és az egész testet ellazítja.

Mire gondolj, hogyan zajlik egy ilyen?

Az egyik felvétel pl. standard meditációs és mély légzéses relaxációs gyakorlattal kezdődik. A szeánsz 13. percében kinyit egy „eddig zárva tartott”, képzeletbeli ajtót. Ekkor a beszélő bejelenti, hogy meztelen, és orálszexet fog végrehajtani a hallgatón. Mocskos szavakat suttog, hanghatásokkal imitálja az akciót (pedig csupán hosszú tésztát szürcsöl a levesből). A 36 perces hangfelvétel már 3 millió meghallgatásnál tart.

Egy másik ASMR „művész” bizarr videói eddig 47 millió látogatót vonzottak. Részben pornó elemeket tartalmazó csábító szöveg, izgató zajok, fülünknek újdonságképpen ható hanghatások egy nagyon érzéki, csiklandó érzést okoznak, egy kellemes elektromos töltést, mely után magas fokú gyönyört hozó orgazmus következhet be. Anélkül, hogy bárki is a hallgatóhoz nyúlna. Még ő maga sem! Megszabadít a mindennapok stresszétől, és különleges élményekkel ajándékoz meg.

Az erotikus hipnózis egy eddig nem tapasztalt világba repíti a neten az „utazni vágyókat”.  A hipnotizőr a saját hangján keresztül viszi a hallgatót transzba. Ahogy telnek a percek, egy sokkal bujább területre evez. Bemutat a hallgatónak egy kulcsszót, melyet – ha később, kb. 25 perc múlva kimond – a hallgató, mintegy varázsütésre elélvez. Hallgatók, akik átélték ezt, egy különlegesen hatásos csúcspontról, egy rendkívül intenzív orgazmusról beszéltek.

A legtöbb felvételen azonban semmilyen szexuális célzás nem hangzik el. Csupán kényeztetést, simogatást, megnyugtatást emleget a halk, finom, érzéki hangon suttogó díva. Aki persze lehet férfi is. A szerepjátékokat, különleges helyzeteket kitaláló, és a hallgatót végigvezető legnagyobb sztárok főállásban űzik az erotikus suttogást.

Miért hallgatják az emberek?

Mások is kíváncsiak voltak erre. Végeztek egy felmérést, melyben 475 embert kérdeztek ki az okokról. A nagy többség, 98 % relaxál a hangokra, 82 % elalvást segítő lazítóként hallgatja, 70 % -uk stresszoldóként alkalmazza. Csupán 5 % használta szexuális stimulációként. A hallgatók többségének nem hozott szexuális élvezetet, igaz, ők valószínűleg a relaxációs felvételeket hallgatták csak.

Ezt az új technikát te is megtanulhatod. Fejleszd az érzékeidet. Nem csak a tapintásra gondolunk. Suttogjatok egymásnak, keltsetek hangokat, stimuláljátok fületeket intim zajokkal. Ne legyen hangos, de legyen figyelemfelkeltő és ismétlődő.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A pornós bokszoló és a dögös focistafeleség együtt alázzák a Chelsea edzőjét - képek

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

„Mindent elvesztettem, ő volt a társam” – félrediagnosztizálták a 28 éves, a 3 gyermekes édesanyát, belehalt

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

mandiner.hu

„Öljetek meg minden zsidót!” – felfoghatatlan állapotok uralkodnak az amerikai egyetemeken

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól