ÉLETMÓDI

Ez történt a férfival, aki magas frekvenciájú hanghullámokkal keményített

Egy harmincéves blogger a hecc kedvéért fogott bele, és nem gondolta volna, hogy bármilyen eredménye is lesz. Ami a hanghullámok után történt, az nem csak őt, a partnerét is sokkolta. Szerencsére megírta a történetét!
  • Szerző: J.D.

Ahogy idősödik a férfi, egyre nagyobb eséllyel fordulhat elő, hogy merevedési problémákkal szembesül, hiszen a véredények állapota a péniszben folyamatosan romlik, és mikroelzáródásoknak köszönhetően a vér kevésbé tud áramlani a hajszálerekben. Egy hanghullámos terápia ezen hivatott segíteni – és egy harminc éves férfi meg is látogatta a kezelést, amiről aztán beszámolt a blogján.

Egészséges fiatalemberként nincsenek merevedési problémái, inkább a kíváncsiság hajtotta, amikor egy haverjával kocsiba pattantak, és elmentek a kezelést végző klinikára. A légkör barátságos volt, mégis szorongott: hiszen hamarosan több tízezer hanghullámmal fogják megküldeni a férfiasságát – és akkor hiába a letisztult környezet a recepción vagy a barátságos orvos.

Mire az asztalra kellett feküdjön, már eléggé tartott az egésztől. Az orvos olyan krémet tett legnemesebb testrészére, amitől az elzsibbadt – majd egy zselé segítségével közvetítette a hanghullámokat a pénisz belsejébe. A kezelés lényege, hogy az erekben lévő lerakódásokat, elakadásokat megszüntesse. A blogger nem nyilatkozott pozitívan a folyamatról; bár nem fájt, kellemetlen volt, és égő érzés maradt utána. Viszont ami az elkövetkező két hétben történt, arra nem számított.

Sokkal több és hosszabban tartó erekciója volt, mint előtte, ráadásul keményebb is volt a férfiassága akció közben. A kezelés velejárója az intenzívebb orgazmus is… A kezelés férfiak ezreinek segített már visszanyerni harckészségüket és önbizalmukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?