ÉLETMÓDI

Ez a 6 jel azt mutatja: randevútok biztosan az ágyban végződik

Most kiderül, hogyan bizonyosodhatsz meg előre arról, számíthatsz-e szexre. Finom kis trükkök, amiket tényleg érdemes alkalmazni!
  • Szerző: A. G.

Amikor randizol valakivel, már a legelső másodpercekben eldől, hogy van-e esély a következőre. Ráadásul a találkozó során rendkívül fontos információkhoz juthatsz, melyeket később kamatoztatni tudsz a szexuális együttlétek során.

A következő jelekből például kiderül, hogy további szintre léphettek-e:

1. Kérd ki a véleményét, mielőtt a hálószobában kötnétek ki

Amikor randizni kezdesz valakivel, legalább eleinte ne te rendeld meg az italát. Engedd, hogy ő válassza ki, mit szeretne.

Ha a nő eldönti, mit iszik, akkor a mennyiséget is ő diktálja, tehát elviekben nem kell aggódnod amiatt, hogy több alkoholt rendelsz, mint amennyivel megbirkózik. Azonban biztosítsd arról, hogy mindenben számíthat rád, felelősséggel vagy iránta.

 

2. Ne javasold feltétlenül, hogy kinek a lakására menjetek

A találkozók során eljön az a pont, amikor döntést kell hozni arról, külön mentek-e haza, vagy együtt maradtok éjszakára. Azonban a "Felugorjunk hozzám?" vagy a "Lenne kedved feljönni hozzám?" kérdésekkel  könnyen kényelmetlen helyzetbe hozhatod partnered. 

Ehelyett kérdezd meg a lehető legegyszerűbben: "Elég későre jár, mihez lenne még kedved?".

Lapozz a folytatáshoz!


3. Akció előtt hívd meg egy italra vagy egy kávéra

Egy késő esti randiban benne van, hogy utána esetleg  szexre is sor kerülj. Ám ha ezt direktben jelzed is felé, könnyen elijeszted, sőt arra is rájöhet, hogy esze ágában sincs együtt aludni veled. Ez ugyebár nem lehet a cél.

A találkozónak nem is kell sokáig tartania, azonban pár percet igénybe vesz annak felmérése, hogy mit is érez irántad.  Csökkentsd a nyomást, ha az ügy nem 100%-ig biztos. Így azt is kiderítheted, egyáltalán van-e esélyed arra, hogy a helyzetből kibontakozzon valami érdemleges a későbbiek folyamán.

 

4. Kommunikáció a kulcs

Az elejétől fogva mutasd meg a partnerednek, hogy érdekel, mit szeret valójában, mire vágyik az ágyban, és ami még fontosabb, hogy érdeklődéssel hallgasd azt is, mi az, amit nem akar. Fejtsd ki te is, hogy mik azok a dolgok, amikért te is abszolút oda vagy a szexben, és melyek azok, amik tőled is távol állnak.

Így egyértelműek lesznek a határok, mielőtt belevágtok, ugyanakkor   drasztikusan csökkentheted annak a lehetőségét, hogy olyasmit teszel, ami számára nem oké vagy nem kívánt nyomást gyakorolnál rá.

Lapozz a folytatáshoz!


5. Ugyanez érvényes szex közben is

Előzetesen kérni kell a beleegyezést, de a legjobb módja annak, hogy jó legyen az, amit csinálsz, ha közben kommunikálsz. Nem kell aggódni, ez nem olyan kínos, mint amilyennek tűnik: gondolj csak bele, mennyire szexi lehet, amikor azt suttogod, hogy  "Mmmm nagyon jó", "Ez teljesen beindít", "Tetszik, ha ..." valójában növeli az intim  kapcsolat esélyét, mert generálja az egymás örömére való rácsatlakozást.

 

6. A modern szex legnagyobb szabálya

Ha a nő azt mondja, hogy „Nem” vagy „Nem hiszem, hogy…”, akkor még véletlenül se próbáld meg meggyőzni az ellenkezőjéről vagy kényszeríteni arra, hogy olyat tegyen, amit igazából nem akar. Csalódott lehetsz, ha így alakul a helyzet, ám ha kellően türelmes vagy, később még meggondolhatja magát, ugyanis könnyen meglehet, hogy csak időre van szüksége
 

Ha nyomás alatt változtatja meg a véleményét, az nem azt jelzi, hogy ténylegesen kívánja veled a szexet. Sőt, másnapra meg is bánhatja, hogy belement a kalandba! Utólag pedig egyikőtök számára sem lesz meghitt az emlék.

 

 

 

És ezeket olvastad már?