ÉLETMÓDI

Extrém szexbalesetek. Veled is megtörténhet!

Gondoltad volna, hogy a legtöbb szexbaleset a férfiaknál szeretkezés közben, míg a nőknél maszturbáció alatt történik? A végeredmény ugyanaz, pironkodás a sürgősségin.
  • Szerző: Ripost

Elképzelted már, mit tennél, ha szexbaleset érne? Mit mondanál a kiérkező orvosnak, hogy ne pirulj bele. Az ilyen esetek vége általában a közös nevetés a kórházi dolgozókkal, ami azért inkább kellemetlen, mint felszabadult mosolygás.

Hogy ne kerülj ilyen kényelmetlen szituációba, olvass el néhány elrettentő történetet:

Borotva, mint vibrátor

Hiába kapsz kedved a pasid villanyborotvája láttán egy jó kis bizsergésre a lábaid között, ne próbálkozz vele! Ezt nem erre találták ki, aki pedig próbálta nem volt elővigyázatos. A borotva szuper vibrátor, hiszen rezeg, de pengéi is vannak. Ha ezt nem távolítod el, csúnyán megvághatod a csiklódat, ami rettenetesen vérzik. Nem tudod elkerülni az orvost semmiképpen, de mit is mondanál neki? Megcsúszott a penge, miközben a lábad borotváltad?

Hüvely fagyás

A szexuális fantáziának nincsenek határai, főleg ha ketten vagytok. A párod sok mindennel kényeztethet odabent a péniszén kívül is. Erre tökéletesek a szexkellékek. Akinek viszont erre nem telik, körülnéz otthon.

Így kerülhet az izgatóan hűvös jégrém a párod kezébe, majd pedig a hüvelyedbe.

A jó hír, hogy a szexbe nem zavar be a fagyott örömrúd. Azonban a hüvelyed hamar feladja. Égő, csípő és maró érzésed lesz. Az ügyelet itt is garantált. Csak tudd kimagyarázni.

A porszívó nem csak takarításra jó

Minden pasi imádja az orális szexet, de nincs az a száj, ami olyan erős gyönyört tudna biztosítani, mint egy porszívó. Ez a kis csodagép, olyan vákuumot képez, hogy elalélsz. Szó szerint. A porszívó csövébe dugott szerszám biztosan sérül az erős szívóhatás miatt. Rosszabb esetben a kórházba már külön érkezel a hímtagoddal, amit vissza kell varrni.

Összeragadva

Ez az, ami bárkivel megtörténhet és nem tudsz rá felkészülni. Elég egy rossz mozdulat, egy rád nyitott ajtó. Az ijedség a nőnél olyan folyamatokat indíthat meg, amitől a hüvely begörcsöl és hosszú órákra fogva tart. Évente több ilyennel is találkoznak az orvosok. Ezt a helyzetet igyekeznek úgy kezelni, hogy ne legyen szégyenérzete a párnak. Próbálják őket nyugtatni, hogy engedjen a hüvelyi görcs. Ez mindenképpen elmúlik. Azonban egy ilyen együttlét egy életre beleég a fejedbe.

Vad csók süketté tehet

Nem csak deréktól lefelé, hanem felfelé is érhet baleset. Hiszen egy hevesebb csóknál a szájban vákuum keletkezik. Sokszor ez akkora, hogy a dobhártya sérülhet, súlyos esetben át is szakadhat. Ezért kérünk, ne engedd át magad teljesen az élvezetnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?