ÉLETMÓDI

Eszelős nyári szexkaland: Sötét volt és megkívántuk egymást

Nem mindenki a lazulás és a strand miatt utazik el egy-két hétre: van, aki elevenebb élményekre vágyik. Talán azért, mert ismeretlenben mindenki bátrabb, és olyasmit is bevállal, amitől otthon megbotránkozna...
  • Szerző: jd

Akad, akinek a nyaralás nem az egész éves fáradalmak kipihenését jelenti, sokkal inkább egy jó kis pikáns kalandot. A lebukás veszélye kisebb, ha már van párja az illetőnek, és szabad egy kicsit merészebbnek is lenni, mint otthon. Meredek történeteket osztottak meg netezők egy névtelen fórumon!

„Fülledt nyár éjszaka volt, a pasimmal megkívántuk egymást a parton. Aztán mindkettőnket letartóztattak közszeméremsértésért, pechünk volt, pont arra jöttek a járőrök.”

„A családdal mentünk nyaralni, én pedig a repülőn felszedtem egy pasit. Később, már a nyaralóhelyen, meglátogattam a hotelszobájában is…”

További izgalmakért LAPOZZ!


„Romantikus nyaraláson voltunk a barátommal. Igyekeztem visszafogni magam, de rengeteg jó pasi volt a tengerparton, és az egyik buliban meg is csaltam őt.”

„Úgy szexeltem egy vadidegen pasival, hogy a hotelszobában, a másik ágyon a húgom aludt. Semmit nem vett észre, és amikor reggel elmeséltem neki, akkor csak nevetett.”

„Nagyon részeg voltam, nem találtam a szállodát. Szembejött egy sármos rendőr, akivel flörtölni kezdtem, és végül elkísért a hotelba… egészen  a szobámig.”

„Egy vadidegen pasival szexeltem a parton, úgy, hogy a pasim közben végig nézett bennünket. Iszonyúan izgatta a látvány.”

 

A folytatásért LAPOZZ!


„Sátraztunk a haverokkal, és volt a társaságban egy nagyon jó barátnőm. Kicsit sokat ittunk, és összejöttünk a fák között azon az éjszakán. Pedig mindkettőnknek volt párja, akik ráadásul tőlünk kétszáz méterre aludtak a sátraikban.”

„A férjemmel volt édes hármasunk, méghozzá az egyik bárpincérrel a szállodából. Azóta nagyon forró lett a szexuális életünk, fogalmam sincs, miért, de az az éjszaka mindent megváltoztatott.”

Bírod még? Jöjjenek a még pikánsabb sztorik! LAPOZZ!


„Baráti társasággal nyaraltunk, és az egyik csajjal egy taxiba kerültünk, a hátsó ülésre. Mentünk egyik kocsmából a másikba. Sötét volt, részegek voltunk, meg is kívántuk egymást… szóval adtam neki egy hatalmas orált a kocsiban.”

„Minden nyaralásnál olyan hotelszobát választok, aminek van erkélye. Aztán lemegyek a bárba, és felszedek egy pasit még az első este, akivel az erkélyen szeretkezünk. Ez nálam már hagyomány.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?