ÉLETMÓDI

Egészen elképesztő, hogy mi minden indítja be a nőket szexuálisan

Felizgulsz szinte egyik pillanatról a másikra, és tulajdonképpen nincs körülötted semmi izgató? Eláruljuk, milyen fura dolgok képesek beindítani a női szexualitást. Próbáld ki, mielőtt ágyba bújsz a pároddal!
  • Szerző: Ripost

Sokat mutató ruhák

Úgy gondoltad, hogy az épp a lényegnél kivágott bugyi, vagy a nyitott melltartó azért már túlzás? Pedig az ilyen sokat mutató ruhák felkorbácsolják a fantáziát – nem csak a párodét, hanem a tiédet is! Ami a színeket illeti, a mélyvörös fokozza az izgalmi állapotot.

Bánat

Furán hangzik, de egy szomorú embert általában könnyebb elcsábítani. Már csak azért is, mert ilyenkor hajlamosabbak vagyunk másokra támaszkodni, ez pedig nagyon könnyen fordul valami sokkal intimebbe. Ráadásul az agy szexuális izgalomért felelős területe közel van ahhoz a területhez, amelyet a bánat, a félelem és a pánik aktivál, ez pedig megkönnyíti a váltást a kettő között.

Heves vita

A heves vita sokszor máshol is felhevít. Emeli a szervezetben a tesztoszteron szintjét, növeli a vérnyomást, és egyfajta készenléti állapotot hoz létre, amiből nagyon könnyen lehet békülő szex.

Édesség

Az édesség az agy jutalmazó mechanizmusát indítja be, ahogy a szex is. Épp ezért, ha édességet eszel, nem csoda, ha hangulatba jössz. A fagyi és a csoki serkenti a jó érzést okozó endorfinok termelését, ez pedig a szexualitásra is hatással van. Már ma próbáld ki az epret tejszínhabbal vagy csokival!

Horrorfilmek

A rémület szintén képes felizgatni. Egy kísérlet szerint a részt vevő férfiak sokkal szebbnek látták a nőket, amikor a szilárd talaj helyett egy ingatag hídon álltak – a kutatók valószínűnek tartják, hogy a nőkre sincs más hatással az ijedtség.

Mások akciója

Ez nemcsak az emberekre, hanem még az állatokra is igaz – az is hatással van ránk, ha például az állatkertben párzó állatokat látunk. De az sem titok, hogy a szexfilm-nézés és a szexklubok látogatása is arra sarkall mindenkit, hogy a saját partnerével is átélje a látott élményeket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?