ÉLETMÓDI

Egészen döbbenetes, amit a nők a vaginájukkal művelnek

Egyre bizarrabb és veszélyesebb trendek bukkannak fel. A nők egészen brutális módokon próbálják dizájnosabbá tenni vaginájukat. A nőgyógyászok a fejüket fogják, vajon mi jöhet még?
  • Szerző: J.D.

Bele se merünk gondolni, idén mi vár ránk a vaginákat illetően, hiszen a tavalyi évben olyan borzalmak fordultak elő, mint a vaginagőzölés, a fokhagymakezelés, de akadt olyan kütyü is, amivel fogakat lehetett ültetni az intim területre, hogy meg tudja harapni a péniszt. Csokorba szedtük a tavalyi év legdermesztőbb vaginakezeléseit.

1. A jáde tojás

A híres színésznő, Gwyneth Paltrow is ajánlotta a tojás alakú jádekövet, aminek célja, hogy megerősítse a hüvely izmait. Ehhez fel kell helyezni, és ott tartani egy-két napig, vagy akár egy hétig. A nőgyógyászok azonban nem ezen a véleményen vannak, ahogy a legtöbb hasonló otthoni módszernél, itt is aggódnak a fertőzésveszély miatt.

2. Csillámpóni-vagina

Csillogó-villogó hüvelyváladékot csinál a vaginglitter; egy kapszulát kell felhelyezni, amiből a nedvesség és a meleg hatására kiszabadul az anyag, és varázslatossá teszi a szexet. Túl a kérdésen, hogy ez vajon mire jó, itt is a fertőzésveszély a legnagyobb probléma.

3. A női szentély megtisztítása

Gőzöléssel vagy törlőkendőkkel, többek között ez volt a trendi tavaly. Kérdés, vajon később milyen hatása lesz a hüvelyflórára. A nőgyógyászok ezekkel kapcsolatban nem győzik hangsúlyozni, hogy a vagina nem piszkos, így nem igényel tisztítást, fertőtlenítést.

4. Darázsfészek felhelyezése

Már a gondolat is fájdalmas – na persze az eljárás nem igényli, hogy abban a fészekben darazsak is jelen legyenek. Sokan kipróbálták tavaly, és majdnem ugyanennyien kaptak nagyon súlyos baktériumfertőzést is. És hogy mégis miért csinálták a nők? Hogy szárazabb legyen a vagina, így a súrlódás miatt intenzívebb a szex.

5. Vaginaparfüm – a név megtévesztő!

Ugyanis nem a hüvelyt illatosítja, ez az illatszer nem egészségtelen, csak rendkívül bizarr. Ugyanis hüvelyváladékból készült; egy nő csinálta saját magának, és néhány randira elment úgy, hogy ezzel fújta be magát.

6. Vaginaékszerek

Ez végre valami olyasmi volt, amit sehova nem kellett bedugni – a bugyira kellett illeszteni, és még akár izgató is lehetett volna. Csakhogy sokkal inkább bizarrul nézett ki, mint szexin, a látvány ugyanis azt a hatást keltette, mintha a hüvelyből lógna ki valami. Azért biztos vannak, akiknek így is tetszik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?