Létrehozva: 2016.06.13.

A 6 legkeményebb szexfétis, amiről valaha hallottál

6-ból 1 ember fetisiszta, azaz valami mások számára furcsa dolog indítja be a szexualitását. A dolog bizarr lehet, de nem káros - egészen addig, amíg nem sért másokat. Gyûjtöttünk párat a legdurvábbakból!

A kutatók szerint legalább 549 különböző fétis létezik: ezt az orvosi szaknyelv parafíliának hívja és a pontos meghatározás szerint "a nem szokványos tárgyak, szituációk vagy személyek iránti szexuális vonzalmat" jelenti.

Ebben rengeteg olyan dolog van, ami szinte hétköznapinak számít és nagyon sok ember fantáziáját izgatja, mint például a tűsarkú cipő, a bőrből készült ruhák, a dominancia, de vannak köztük egészen extrémek is, amikről csak nagyon kevesen gondolják úgy, hogy izgató lehet - ők viszont nagyon.

Ezek közül mutatunk most be párat - egyrészt a borzongás kedvéért, másrészt azért, hogy lásd: ha valami furcsa dolog izgat, attól még nem vagy beteg és pláne nem vagy egyedül!

Aranyeső

Más néven urofília: ennek a rajongói abban lelik örömüket, ha másokat láthatnak pisilés közben, másokat lepisilnek vagy éppen őket pisilik le. A férfiak körülbelül 9%-át izgatja ez a fétis. A mozgatórugói között több dolog is szerepel: egyrészt nagyon erős bizalmi viszonyt hoz létre, ha ez megtörténik két partner között, nagyfokú kötődés kell ahhoz, hogy egy eredetileg undorítónak tartott dolog képe átforduljon a fejünkben.

Egy 20 éves egyetemista srác úgy fogalmazott:

Olyan, mintha megosztanám a szerelmem.

Van, akit pedig éppen az undorítóság indít be: minél inkább tabu valami, annál inkább izgató lesz számára szexuálisan. Másokat a lelki vonatkozásai izgatnak: a helyzet megalázó volta húzza fel őket.

Női ruházat

Ennek semmi köze a homoszexualitáshoz vagy a transzvesztitákhoz: azok a férfiak, akik szeretnek női ruhákba bújni, ugyanúgy rajonghatnak a nőkért és abszolút férfiasak lehetnek. Csak éppen a női cipőkre vagy fehérneműkre gerjednek, ráadásul meglehetősen sokan: a becslések szerint a férfiak 32%át izgatják a cipők és 12%-ukat a fehérneműk. Persze hatalmas különbség van aközött, hogy valaki élő partneren szeret csipkés combfixet látni vagy inkább egyedül maszturbál egy tangával a kezében.

Nagyon sokan, akik erről a fétisről számolnak be, azt mondják, hogy nagyon korán kezdődött náluk a dolog:

Az egyik legelső emlékem, hogy bújócskázom  a szüleim szekrényében és az anyám fehérneműivel vagyok körülvéve. Aztán valahogy ez szexualitásba fordult és azóta így élek

- mondja Casey, akinek egész fehérneműgyűjteménye van és a nőiesség jelképének tartja ezeket a darabokat.

Sploshing, avagy vizes és maszatos

Ennek a fétisnek nincs magyar neve, itthon is az angolt vagy az angol rövidítést, a wam-ot (wet and messy) használják. Ennek a rajongói azt szeretik, ha különböző állagú dolgok érik a testüket: a víz, a homok, a méz, olaj, más ételek vagy éppen habok vagy festékek érintése izgatja fel őket.

Ha belegondolunk, jégkocka, tejszínhab, fagylat, csoki elég gyakran kerül be a hálószobába normális esetben is - csak ők az átlagnál sokkal tovább mennek és az emberi bőr nem vagy sokkal ritkábban szerepel a repertoárban.

Vannak, aki meztelenül szeretik mindezt érezni, de vannak, akik latexben élvezik, megint mások inkább csak nézik, ahogy más maszatos lesz.

Nagyon kreatívvá tesz: szeretek kísérletezni a különböző ételek kombinációival

- meséli Corbin, aki műanyag fóliával védi az ágyat vagy a kádban csinálja, hogy könnyebben el lehessen tüntetni a nyomokat.

Pelenkázás

Más néven diaperizmus: ők szeretnek pelenkát viselni vagy pláne, ha mások pelenkázzák őket. Sokan csörgőket, játékszereket, cumisüveget, plüssállatokat is használnak, de mindannyian azt találják izgatónak benne, hogy visszaszállhatnak a felhőtlen csecsemőkorba.

Megnyugtató, hogy valaki vigyáz rám

- meséli egy vezető bróker, aki saját bevallása szerint pelenkában szokott maszturbálni és szex közben arról fantáziál, hogy úgy kezelik, mint egy kisbabát.

Etetés

Angolul feederism a neve és szerencsére meglehetősen ritka, mert könnyen elfajul: ők abban lelik örömüket, hogy a szex részeként dugig etetik a partnerüket. Egyfajta uralkodást jelent a másik teste és szervei felett és persze abban is számít a dominancia, hogy mivel eteti a másikat. Ha egy pár ebben egymásra talál, mármint hogy az egyikük etetni szeret, a másikuk pedig azt, hogy etetik, annak veszélyes következményei lehetnek, hiszen minden esetben súlyos elhízás a vége - mert hogy éppen ez benne az egyik lényeg.

Lenyeletés

Azaz vorarefília vagy vore: ezek az emberek arról fantáziálnak, hogy egy óriáskígyó vagy valami más hatalmas, akár mesebeli lény lenyeli őket. A való életben természetesen nem lehet kipróbálni, így marad a pornó vagy a szerepjáték, de a pornóképregények között elég gyorsan találhatunk ilyesmit.

Ugyanakkor néhányan arról számolnak be, hogy a hasonló érdeklődésű barátaik saját alagutakat építettek, hogy abban játsszák el azt, hogy valami óriásinak az emésztőcsatornájában vannak éppen.

Ha extrém az ízlésed

Ne ess kétségbe, biztosan nem vagy egyedül! Az online társkeresőkön és fórumokon körülnézve biztosan ráakadsz valakire, akivel megoszthatod a fantáziáidat és élményeidet, ezer és egy erre szakosodott oldal létezik. Ráadásul egy csomó érintett számol be arról, hogy teljes és sikeres életet tud élni a vágyaival együtt is, mert megtalálta hozzá a megfelelő partnert.

Ha pedig eddig nem vallottad be, meséld el finoman a párodnak, hogy mi izgat igazán: valószínűleg furcsának találja majd, de lehet, hogy nyitott lesz rá!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

Szívszorító: Már csak a szeretett kutyája holttestét simogathatta meg, óriásit hibázott a légitársaság

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól