ÉLETMÓDI

50 fölött ez kell a prosztatának, sóhajtoznak a férfiak

A kor előrehaladtával a férfiaknak egyre jobban oda kell figyelniük testük igényeire. Bizonyos dolgokból vissza kell venniük az egészséghez, más területen pedig épp ellenkezőleg, érdemes belehúzniuk. Jeffrey története bármelyik korabeli férfival megtörténhet...
  • Szerző: Z.K.

A középkorú férfiaknak az orvosok is javasolják, hogy foglalkozzanak többet a férfiasságukkal, különösen a prosztatával. Például járjanak gyakrabban szűrővizsgálatokra, hiszen a prosztatarák az egyik legagresszívabb rákfajta. Jeffrey Hicks így is tett, majd olyasmit javasolt az urológusa, hogy leesett az álla. Az ötvenegy éves férfit ugyanis arra biztatta orvosa, hogy rendszeresen járjon professzionális prosztatamasszázsra.

Nem ez az első eset, hogy orvosi javaslatra kér valaki prosztatamasszázst, Jeffrey akkor jött rá erre, amikor elment a masszőrhöz. A hölgy elmesélte neki, hogy többen is keresik őt ezzel a javaslattal, és nagyon sokan vannak ötven felett. Ugyanis a masszázs nem csak orgazmuskeltésre jó.

Aki rendszeresen kap prosztatamasszázst, kevésbé szenved merevedési zavaroktól. Bár ezzel nem minden orvos ért egyet, akad, aki azt mondja: elvileg működhet a dolog, hiszen javul odalent a vérkeringés a rendszeres masszázs hatására, így keményebb merevedésre számíthat a férfi.

De segíthet megelőzni a prosztatagyulladást, valamint a fájdalmas ejakulációt is. Hiszen mindezekért a meggyengült medencefenéki izmok a felelősek, amik jobban tudnak dolgozni a masszírozás hatására. Jeffrey egy online magazinnak mesélte el mindezt. 

Felesége némi tartózkodással fogadta a hírt, hogy férje mostantól rendszeresen masszázslányhoz fog járni… De aztán lehiggadtak a kedélyek, hiszen mi sem kézenfekvőbb, mint bevonni a prosztatamasszázst a szexbe. Néhány ügyes fogás nemcsak eszméletlen gyönyört hoz, de hozzájárul a prosztata egészségéhez is.

És ezeket olvastad már?