Szexgyilkos pozíció: végre kiderül, mitől fagy le a nő az ágyban

Van, hogy nem érti a férfi, melyik mozdulat rombolta földig az erotikát, és miért kéri a nő, hogy hagyják inkább abba az egészet. Nos, vannak olyan pózok, amik lenullázzák a nők szexuális vágyait, mutatjuk, mik ezek!

Szinte minden férfival megesett már, hogy hiába egyre forróbb a hangulat a hálószobában és izzik a levegő, amikor elkezdik nyélbe ütni a dolgokat, a nő az aktus közben teljesen lefagy, és sokszor kéri, hogy inkább álljanak le, és nézzenek meg egy filmet.

Ilyenkor a pasik nem értik, hogy mi történt, és sokszor a nők nem is árulják el, mi volt a probléma: pedig könnyen lehet, hogy pont egy szexgyilkos pozíció volt a ludas. Sokszor a nők sincsenek tisztában vele, hogy a póz miatt illant el az erotika, mindössze annyit éreznek, hogy kikapcsolt a vágy, és nem is lehet újra felébreszteni.

Amikor egy online fórumon beszélgettek arról, melyik a legrosszabb szexpóz, sokan csak akkor ébredtek rá, hogy bizony, előfordult már velük, hogy egy szexgyilkos pozíció rontotta el az estéjüket. Mutatjuk, melyikeket utálják leginkább a nők!

Fotó: 123rF

1. Nem is olyan édes a 69

Rengeteg nő mondta, hogy mind közül ezt utálja a legjobban, és azt is megfogalmazták, miért. Bár csábító a kölcsönös gyönyör gondolata, egy idő után képtelenség arra figyelni, hogy átélje a saját élvezetét, és közben teljes odaadással tudjon adni a férfinak; és így lassan kihűl az egész helyzet. Sokan azt is mondták, hogy amikor orálisan kényeztetik a partnerüket, imádnak a szemébe nézni; de ebben a pózban ezt nem lehet megtenni.

2. Kicsit sem sikamlós a zuhanyszex

A legtöbb nő szeretné legalább életében egyszer kipróbálni a zuhany alatt; és miután megtette, arra jut, hogy soha többé. Azt is elárulták, miért: bár eleinte tényleg különleges és nedves élmény, a víz elmossa a női intimtájék természetes síkosságát, sőt, a síkosítót is, így egy idő után kimondottan fájdalmas az aktus.

3. A fordított lovaglót túlértékelik

Mindenki azt hiszi, hogy az orgazmusok csúcsát adja ez a póz, de a fórumon beszélgető nők többsége egyetértett abban, hogy piszok nehéz így orgazmust elérni. Hiszen vigyázni kell minden mozdulatra, mert a férfiasság igencsak sérülékeny szögben hatol be. Plusz, fene unalmas egy idő után, hogy nem a szerelmük arcát, szemét látják, hanem a lábfejét.

4. Nem mindig repít a csúcsra az orál

A nők imádják, ha a férfi odalent csókolja a gyönyört, és fantasztikus orgazmusban lehet részük. Ám sokszor a férfiaknak fogalmuk sincs, mit és hogyan kéne odalent csinálni, a nő pedig elkezd unatkozni, végül fázni, és teljesen elillan a vágy.

5. Az állópóz leginkább bénázással telik

Jól hangzik és izgalmas az állva szeretkezés, ezzel a nők többsége egyetért; de nagyon gyorsan hozzá is tették, hogy a gyakorlatban igen ritkán sül el jól. Egyrészt nehéz áthidalni a magasságkülönbséget, írták a nők, másrészt a behatolás is furcsa, sok a toporgás; és ha el is kezdik az aktust, nagyon hamar kifáradnak. A férfi attól, hogy a nő egész súlyát tartania kell, nő pedig a furcsa lábemeléstől.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!