Így okozta életem legjobb orgazmusát egy férfi: Forró női vallomások

A nők elég szűkszavúak, ha a szexről kell beszélni; pedig a férfiak mindennél jobban szeretnék tudni, hogyan jutnak a csúcsra. Egy névtelen online fórumon most elárulták...

A nők nem szívesen beszélnek az erotikáról, így viszonylag ritkák az őszinte női vallomások az orgazmusról. Ennek sokszor szégyenlősség az oka, és az, hogy a gyönyör még mindig tabunak számít. Pedig a férfiak imádják, ha megnyílnak a nők, hiszen így megtudják azokat a titkokat, amikkel a csúcs garantáltan elérhető. Bár ahány nő, annyi út vezet a gyönyör felé, nem vitás, hogy a férfiak szeretnék tudni a receptet. Ezért is örültek meg, amikor egy névtelen online fórumon a hölgyek arról beszéltek teljes részletességgel, hogyan juttatta őket a csúcsra egy férfi. A forró női vallomások az orgazmusról igencsak sikamlósak lettek...

Fotó: pexels.com

1. Olyan erogén zónákat talált, amikről nem is tudtam

„Soha nem voltam híve a hosszú előjátéknak, pedig még a csapból is az folyik, hogy nekünk, nőknek az kell. Egyszerűen untam magam közben... míg rá nem találtam a mostani páromra. Ő nem csak úgy összevissza simogatott, ahol eszébe jutott, hanem felfedezőutat tett; még a könyökömnél is talált erogén zónát. Mondanom sem kell, első alkalommal a csúcsra jutottam vele.”

2. Más irányból közelített

„Soha nem volt gondom azzal, hogy a csúcsra jussak; de nem hittem, hogy át lehet élni olyan mély orgazmust, mint a most már férjemmel. Ahogy egyre jobban megismertük egymást, egyre inkább bele tudtam feledkezni a szexbe; szoktam is mondani neki, hogy az agyam felől hódított meg, és ez látszik a szexen is.”

3. Ismerte a dörgést

„A legtöbb férfi nem tudja, mi merre van odalent, és hogyan kellene bánni a csiklóval. Nem csoda, hogy életem során alig volt orgazmusom. Aztán jött egy tapasztalt fickó, akivel pár hónapig kavartunk, és aki ismerte a dörgést, tudta, mi kell egy nőnek. A pasik általában csak a csikló egy kis részével foglalkoznak; ő mindenhol kényeztetett, ahol kell. Nem is volt hiba az orgazmusban.”

4. Képben volt a jó pózokkal

„Amíg meg nem ismertem a mostani páromat, nem is tudtam, hogy ennyiféle szexpóz van, amik mind a G-pontot izgatják. Korábban soha életemben nem volt hüvelyi orgazmusom, azt hittem, nem is vagyok képes rá. De most már tudom, hogy mindössze a megfelelő pózra van szükségem hozzá.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!