Ettől az 5 szexpóztól lesz legforróbb a női gyönyör

Különleges hatása van a hölgyekre ezeknek a pozícióknak, nem véletlen imádják őket. Ugyanis nem csupán az orgazmus lesz mennyei tőlük, ennél egy kicsit többet is adnak...

A női orgazmus bonyolult folyamat, sokszor lélekben és fejben is szükséges hozzá egy kis plusz a hölgyek részéről. Vannak olyan intim szexpózok, amik nem csupán a vágy hevében, a hálószobában fokozzák a végletekig a vágyat, de a hatásuk hosszú ideig kitart. A nők ugyanis bizonyítottan akkor jutnak a legkönnyebben a csúcsra, ha erős érzelmeik vannak a férfi iránt.

Ez egy párkapcsolatban egyre jobban mélyül, minél hosszabb ideje vannak együtt; ezért van az, hogy a nők többsége az évek múlásával egyre jobban rajong a párja iránt. A közös élmények, romantikus gesztusok is mélyítik a kapcsolatot, de arra kevesen gondolnak, hogy bizonyos intim szexpózok is. Ezekben a pozíciókban ugyanis a nők számára a szeretkezés nem csupán testi, de lelki kapcsolódás is a férfival.

Fotó: 123rF

1. A lovaglópóz

Sokan azt hiszik, azért szeretik a nők, mert bevállalósnak kell lenniük hozzá, plusz ők diktálják az iramot. Ez is szerepet játszik abban, hogy ez az egyik kedvenc pózuk, de tudat alatt azért imádják, mert ebben a pozícióban ők is és a férfi is igencsak sérülékenyek, rengeteg bizalomra van szükség hozzá. Így pedig nagyon közel kerülnek egymáshoz lelkileg.

2. Az ölelkező

Lótusz póz néven is ismert; a férfi az ágyon ül, a nő az ölébe kuporodik, és a combjaival a férfi derekát, karjaival a nyakát öleli át. A nők hihetetlenül vonzónak találják, ha közel érezhetik a párjuk testét az övékhez aktus közben; az összebújás pedig mélyíti a vonzalmukat.

3. A kiflipóz

A férfi és a nő úgy fekszenek az oldalukon az ágyban, ahogy elalvás előtt; de ezúttal behatolás is van. Lassú mozdulatokkal zajlik az aktus, és közben szorosan átölelik egymást. Akárcsak a lótusz póz, ez is a végletekig fokozza a nő vágyát. Ebben a pózban biztonságban érzi magát, és ez nagyon jót tesz hosszú távon a kapcsolatnak.

4. A macskapóz

A nő a hátán fekszik, mint a misszionáriusnál, a férfi pedig macskamódra szorosan hozzásimul, így zajlik az aktus. Így a férfiasság a vaginát, a férfi szeméremcsontja pedig a csiklót izgatja. De a nők nem csak emiatt szeretik; hanem azért is, mert végig intim közelségben vannak a párjukkal.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!