12 hónapja

Döbbenetes titkot osztott meg rajongóival a hatalmas mellű TikTok-os

A férfiak imádják az óriási kebleket; de vajon ezzel a hölgyek is így vannak? Ez a TikTok-os lány igencsak tekintélyes méretekkel bír; és amit elárult, arra senki sem számított.

Nem csupán a férfiak, a hölgyek többsége is úgy véli, hogy a hatalmas mellű nők igazán szerencsések; hiszen minél nagyobb, annál jobb. Bár tény, hogy a férfiak többsége odáig van a méretes idomokért, azok a nők, akiket ilyen adottságokkal áldott meg a sors, kevésbé lelkesek. Az óriási keblek ugyanis mutatósak ugyan, de pokoli nehéz együtt élni velük. Egy dús keblű TikTok-os nő kipakolta a közönségének, mivel kell minden nap szembenéznie.

Beautiful body of woman in studio
Fotó: 123rf

A szőke, fiatal TikTok-os a hatalmas mellű nők minden szívfájdalmát elárulta: vagyis azt, hogy az óriási keblek miatt állandó hátfájdalom gyötri. Ezen nem is lepődött meg senki; de azon igen, amikor hozzátette, hogy a térdei is folyton sajognak.

A kommentelők ki is akadtak; hiszen nem tudták elképzelni, hogyan függ össze a térd a keblekkel. Az orvosok szerint az óriási méretű mellek súlya folyamatosan húzza a vállat és feszíti a hátat, ennek pedig állandó nyak-és hátfájdalom lehet az eredménye; de kialakulhat rossz tartás is, ami végső soron a térdeket addig terhelheti, hogy fájdalmat okoz.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!