Beleremeg a nő teste a gyönyörbe: Fergeteges élményt ad ez a különleges szexpóz

Kevesen ismerik, még kevesebben próbálták már, pedig élete orgazmusát éli át vele a nő. Bár tény, hogy kell hozzá némi rutin, abszolút megéri a fáradságot...

A talicska szexpóz megdöbbentő látványt nyújt, és sokan azt hiszik, ezt csak kitalálta valaki, és kizárt, hogy emberek így szeretkezzenek. Pedig nagyon is lehetséges ebben az igencsak erőt próbáló pozícióban hódolni az élvezeteknek, sőt: eszméletlen duplaorgazmust nyújt a nőnek. Bár tény, hogy csak rutinos, összeszokott pároknak ajánlott kipróbálni, ahogyan az is, hogy nem árt hozzá némi állóképesség; mégis megéri a gyakorlás minden percét.

Fotó: 123Rf

Ahogy a nevében is benne van, a talicska szexpóz a kerti járgányt hivatott utánozni, méghozzá úgy, hogy a nő a „talicska.” Az álló változathoz brutális erőnlétre van szükség, hiszen a férfi tartja a nő lábait, így történik az aktus, és közben a nőnek meg kell tartania magát a karjával. Ezt csak kimondottan edzett párok szokták alkalmazni, hiszen nem sokáig tartható a póz.

De nem is kell; a talicskának van egy szelídebb, ülő változata is. A férfi leül az ágyra, egyenes háttal, előrenyújtott lábbal. A nő az ölébe kuporodik, és kinyújtja kezét-lábát, vagyis hason fekszik a férfin úgy, hogy a férfiasság a vaginában van. Ebben a pózban a férfi a popsi mozgatásával irányítja a ritmust.

Bármelyik változatban hódol a gyönyörnek a pár, a talicska-póz fergeteges duplaorgazmust okoz a nőnek, hiszen a behatolás szöge a bizarr pózban semmihez nem fogható. A férfiasság egyszerre izgatja a G-pontot és az A-pontot, és nem ritka, hogy a nő teljes teste beleremeg a gyönyörbe...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!