Az autós orálszex diszkrét bája: robban a nő gyönyöre, ha így kényezteti a férfi

Van, amikor a pár menet közben kívánja meg egymást; ám a szűk hely nem a legalkalmasabb a szexre. Az élelmesebbek meg se próbálkoznak vele; helyette bevetik az oráltudásukat...

Az orális szex a kocsiban nem csak a férfinak, a nőnek is mennyei élményt nyújt; igaz, az uraknak nincs olyan könnyű dolguk, ha kényeztetni akarják a párjukat. Hiszen elég szűkös a hely a kocsiban, nehezen lehet hozzáférni a lényeghez. Azért a leleményes férfiak megoldják; és fergeteges lesz a nő számára az orális szex a kocsiban, ha ezeket a technikákat bevetik…

Fotó: 123rf

1. Fontos a jó helyválasztás

A lehető legeldugottabb helyen érdemes leparkolni a kocsival, hiszen a nőket sokkal jobban feszélyezi a lebukás lehetősége, mint a férfiakat; igen kevesen vannak közöttük, akiket izgat, hogy bármikor megláthatják idegenek az akciót.

2. Jól jön a szoknya

A legtökéletesebb gyors orál titka, hogy a nő szoknyát visel; így kevésbé érzi feszélyezve magát akció közben, hiszen ha meg is látja valaki a huncutkodást, a lényeg takarva marad.

3. Először a kezek dolgoznak

Bár az autóban gyorsan kell akciózni, hiszen még a legfélreesőbb hely sem eléggé diszkrét, azért egy kis kézimunka belefér; azok a férfiak, akik ismerik a dörgést, először az ujjaikkal fokozzák a nő vágyát.

4. A hátsó ülés a nyerő

Az anyósülésben szinte lehetetlen érzéki orális kényeztetést adni egy nőnek, érdemes eleve a hátsó ülésen kezdeni az akciót. Bár szűkös a hely, elég sokféle pózt ki lehet próbálni.

5. Az orgazmus titka a jó póz

Akkor lesz fergeteges az orális szex a kocsiban, ha a póz senkinek nem kényelmetlen. Egy 69-est minden további nélkül össze lehet hozni, de az is nagyon izgató a nők számára, ha a férfi nem az autóban van, hanem a hátsó ülés előtt térdel, úgy kényezteti a nőt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!