Létrehozva: 2021.05.18.

Nagyon vigyázz azzal a nővel, aki így viselkedik szex közben

Kevesen tudják, milyen sokat elárul a szex a személyiségről; nem véletlen, hogy minden nő mástól indul be. Vannak kimondottan olyan jelek, amik csak szex közben buknak ki, és azt mutatják, érdemes óvatosnak lenni ezzel a nővel...

Máshogy viselkedik minden nő szex közben, és ez nem véletlen van így: hiszen ahány ember, annyiféle személyiség, így nem csoda, hogy nem ugyanazt a szexpózt és pajzán játékokat kedvelik. A férfiak nem szoktak ennek túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani, pedig az, ahogyan egy nő szex közben viselkedik, csaknem mindent elárul a lelke legmélyebb titkaiból. Vannak kimondottan olyan szexmozdulatok és -pózok, amik arra mutatnak rá, hogy a nő nem teljesen őszinte a férfival, és hogy közel sem annyira elkötelezett, mint állítja. Persze önmagában egy szexpóz nem bizonyítja, hogy nem szereti ellégé a párját a nő; de ilyenkor érdemes figyelni az egyéb jelekre is. Mutatjuk, melyik szexpózok intenek óvatosságra!

Fotó: 123 rf

1. Az érzéki lovaglópóz

A legtöbb férfi odavan a nőért, aki így szereti a szexet, hiszen belevaló, bevállalós csaj lehet; pluszban igencsak dögös a látvány. Vannak azonban olyan nők, akik az élet minden területén irányítani akarnak; és ezt annyira komolyan veszik, hogy a szexben sem tűrnek ellentmondást. Ha egy nő szinte kizárólag úgy kedveli a szexet, ha ő van felül, akkor könnyen lehet, hogy domináns típus, aki egy idő után az élet más területein elkezdi idomítani, betörni a férfit.

2. A visszafogott misszionárius

Alapvetően azért szeretik a nők, mert a férfi szemébe tudnak nézni közben, és így jobban kapcsolódnak; sokan vannak, akiknek enélkül lehetetlen az orgazmus. Ám vannak nők, akik annyira szégyenlősek és visszafogottak, hogy nem is mernek más pózt kezdeményezni az ágyban. Könnyen lehet, hogy ők a való életben is így működnek, vagyis amint van egy férfi az életükben, minden irányítást átadnak neki; ami sok pasinak vonzó lehet, de akadnak bőven, akik egy határozott nőre vágynak.

3. A buja kutyapóz

A nők azért imádják, mert különleges szögben történik a behatolás, és emiatt bombasztikus lesz az orgazmus. Akadnak azonban, akik azért szeretik, mert így nem látják a partnerüket, ami azt is jelenti, hogy nem kell a szemébe nézni, kapcsolódni hozzá. Ez akkor szokott intő jel lenni, ha a nő nehezen, vagy semmi jelét nem adja, hogy szerelmes vagy elkötelezett lenne; sokkal könnyebb ilyenkor olyan pózban hódolni az élvezeteknek, ahol nem kell egymásra nézni.

4. Az izgalmas állópóz

Ritka, de akad nő, aki imád állva szeretkezni, sőt, attól izgul fel a legjobban, ha új, akár veszélyes helyszíneken is átadhatja magát a gyönyörnek. Sokszor ez nyugtalan személyiségre utal, aki folyton keresi a kihívásokat, el nem tudja képzelni az életét izgalmak nélkül, és folyton újabb kihívásokat keres. Ezek a nők szinte képtelenek pihenni; nem árt, ha a férfi figyel helyettük is erre…

5. A pikáns fordított lovagló

Eszméletlen a gyönyör ebben a pózban, hiszen egyenesen a G-pont kerül célkeresztbe; nem csoda, hogy sok nő szereti kipróbálni. Ám ha egy nőnek ez a kedvence, az azt is jelentheti, hogy nem akar elköteleződni, pusztán a saját gyönyöréért szerelmeskedik a férfival, és ennél többre nem vágyik…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meglepő dolgot találtak a Föld mélyén, az életünkre is hatással lehet

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

life.hu

Kiss Ramóna és testvére, Debóra: "Amikor én megkomolyodtam, ő akkor őrült meg"

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza