Létrehozva: 2021.04.10.

Hullámzó orgazmushoz vezet a jóni-légzés, ez a nő megmutatja a titkot

Egészen más, mint a szex közben megszokott orgazmus, és nem csupán pár percig, hanem akár fél napig is eltarthat. Legalábbis ezt állítja a pajzán oktatónő, aki a jóni-légzés rejtelmeire tanítja a nőket...

A legtöbb nő előtt ismertelen a jóni-légzés, sőt, maga a jóni szó is. Pedig ezt a testrészüket ideális esetben nagyon is jól ismerik, hiszen a jóni a női szentélyt jelenti a hinduizmus szerint. A mindenki által ismert szex-nagykönyv, a Káma Szútra gyökerei is innen származnak, ezért érdemes alaposan áttanulmányozni, mit is nyújthat pontosan a jóni-légzés. Sok nő megtette; és azt mondták, semmihez nem fogható, amit tapasztaltak.

Fotó: pixabay.com

Egymást követő teljes testes orgazmusok, mindent átható, hullámzó gyönyör: így írják le az élményt azok a nők, akik részt vettek egy pajzán oktatónő tanfolyamán. A jóni-légzés guruja, Vanya Silverten mindent tud a női testről és gyönyörről, és azt állítja, akár húszféle orgazmusra is képesek a szebbik nem tagjai. A 40 éves Vanya a The Sun magazinnak elmondta, hogy légzéstechnikákkal valójában férfiak és nők egyaránt képesek az úgynevezett kozmikus orgazmusra; de elsősorban nőket tanít a jóni-légzés rejtelmeire.

A foglalkozások során a nők a hátukon fekszenek, Vanya nem is kell, hogy jelen legyen: elég, ha lágy hangját hallják, miközben instrukciókat ad. Első lépésként teljesen relaxált, már-már meditatív állapotba kerülnek a nők; a lényeg pedig ezután jön. Arra kéri őket, képzeljék el, hogy a vaginájukon keresztül képesek energiát lélegezni, képzeljék el, hogy a jónin keresztül behatol a napfény a testükbe, és megmozgatja a szexuális energiáikat. Kéri őket, képzeljék el, ahogy a Nap éltető sugarai lágyan megérintik az erogén zónáikat, a mellbimbókat, az ajkaikat, és ahol érzik a meleg bizsergést, lágyan érintsék meg magukat… Bár sokaknak elsőre humbugnak hangzik, a varázslat működik: míg egy átlagos nő 13-51 másodpercig éli át az orgazmust, a kozmikus gyönyör akár nyolc órán át is tarthat.

A Londonban élő anyuka, Vanya elmondta azt is a magazinnak, hogy egy igencsak intenzív szexuális élménye miatt kezdte vizsgálni, milyen is a kozmikus orgazmus. Egy alkalommal ugyanis Ausztrália egy őserdejében járt, és amint a lába a talajt érte, érezte, ahogy a Föld kozmikus ereje kúszik fel a talpán keresztül, és ez berobbantotta a benne szunnyadó szexuális energiákat. Utána rengeteget gyakorolt, hogyan tud az Univerzum erejével „szeretkezni”; volt, hogy egy napon át teljes testes orgazmusok sorozatát élte át. Rájött, hogy csúcsgyönyört nem csupán a vaginájában képes átélni egy nő: a szebbik nem tagjainak az egész teste képes erre.

Példaképpen azt hozta fel, hogy nem ritka, hogy a nőkre érintés nélkül csap le a gyönyör álmukban, edzés közben, vagy a táncparketten; ő pedig tudatosan akarta átélni ezt az élményt. Persze, ahogy hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy a nőknek többé nincs szükségük férfira, sőt: a kozmikus orgazmus párban még erőteljesebb, hiszen a férfiak is képesek rá. Tanfolyamain szívesen megtanít rá bárkit, igaz, elég borsos árat kér: 500 angol font egy privát óra, vagyis nagyjából 211 ezer forint…

origo.hu

Bukhatja az El-indulást is a Manchester United?

ripost.hu

Ezek a csillagjegyek született mázlisták, idén nyáron nagy szerencse éri őket

mindmegette.hu

Így néz ki belülről az első magyar Primark – videón az üzlet!

hirtv.hu

Nógrádi György szerint akik az eszkaláció mellett kötelezték el magukat, nem ismerik az erőviszonyokat + videó

mindmegette.hu

Vége a vitának: tiltólistás édességek térnek vissza a Lidlbe

vg.hu

Magyarország kedvenc milliárdosa: így lesz vége az egészségügynek

ripost.hu

Ők azok a szerencsés csillagjegyek - nekik hozza el a szerelmet az idei nyár, a főboszorkány szerint

ripost.hu

Most kaptuk: tömegkarambol történt Budapesten, rohantak menteni

ripost.hu

Ezt már nem lehet visszaszívni, lelepleződött Katalin hercegné titka

ripost.hu

Ezzel vége? A legrosszabbat jósolta az időutazó, nincs sok hátra

ripost.hu

Tömegbaleset történt, áll a forgalom Budapestről kifelé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

"A férjem édes hármasért könyörgött, most meg dühöng, hogy annyira élveztem"

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

ÉLETMÓDI

Ezekből a könyvekből mind tanulhatsz valamit

ÉLETMÓDI

100 dollárt kérnek ezért a farmerért, nincs is anyaga!

ÉLETMÓDI

Így alszanak újabban a japán házaspárok: ezt teszi a feleség, ezt teszi a férj