Létrehozva: 2021.04.30.

A gyönyör hátsó kapuja: csodálatos érzésekről számolnak be a nők

A mai napig tabutéma, hogy egy nő számára is lehet-e élvezetes az anális szex. Pedig eszméletlen gyönyört okozhat, állítják maguk a nők, sőt: azt is elárulták, hogyan...

Az anális szex a legtöbb nő számára kellemetlen téma, még akkor is, ha szeretnek így hódolni az élvezeteknek. Ugyanis a köztudatban tabunak számít ez a szexmódszer, és sokan úgy gondolják, a nők kizárólag a párjuk miatt vesznek részt benne. Pedig ha jól csinálják, eszméletlen orgazmust okoz a szebbik nem tagjainak; ugyanis a hátsó bejárat tele van izgalmas idegvégződésekkel nem csupán kívül, de belül is.

Egy online fórum névtelenségében a nők alaposan kivesézték a témát; és nem csupán arról esett szó, hogy az anális szex igenis jóleshet, de kiderült, hogy milyen pózban és hogyan robban a legnagyobbat a gyönyör. Hozzátették, hogy az alapokat minden együttlétnél be kell tartani, vagyis legyen forró és hosszú az előjáték, a nő tökéletesen lazuljon el, és legyen rengeteg síkosító kéznél. Fontos, hogy lassú legyen a behatolás, akár több percet is várjon a férfi, mielőtt mélyebbre megy, különben fájdalmat okoz. De ha ezek az alapok megvannak, még lehet néhány izgató pózzal fokozni a gyönyört.

Fotó: Pexels.com

1. Kutyapóz

Elsőre mindenki erre a pozícióra gondol, ha a hátsó gyönyörről van szó, hiszen könnyű elérni a kérdéses testtájékot, és a behatolás szöge is izgató. A férfi egyszerűen a nő mögé térdepel, és behatolás előtt a pénisz végével játszik a bejárattal egy kicsit. Behatolás után előre-hátra ringatózással diktálja a ritmust, amiben a nő is irányíthatja őt. Minél mélyebbre megy a férfiasság, annál valószínűbb, hogy eléri a méhszáj előtti A-pontot, amire a hátsó traktuson keresztül különleges, izgató nyomást gyakorol, és az orgazmus mély, intenzív lesz.

2. Lovaglópóz

A klasszikus felállás szerint a nő az ágyon fekvő kedvese fölé térdel, ám ezúttal nem a vaginába, hanem hátra történik a behatolás. Ezután a nő kénye-kedve szerint irányítja az aktust, hintázhat, ringatózhat, tehet körkörös mozdulatokat. A nők azért szeretik ezt a pózt, mert közben a férfi a kezével izgathatja a csiklót, és így dupla lesz a gyönyör. Az anális szex ugyanis lovaglópózban mennyei G-pont orgazmust okoz.

3. Misszionárius

Azok a nők, akik kicsit bátortalanok, azt írták, hogy ez a legintimebb póz az anális gyönyörhöz, így tudnak teljesen feloldódni és a párjukra bízni magukat. A hagyományos misszionáriushoz képest annyi a változás, hogy a nő csípőjét meg kell emelni egy párnával, hogy a férfi hozzáférjen a lényeghez; de akár a két kezével is emelheti a nőt, ami eszméletlen izgató élmény. Mikor már elég mély a behatolás, a férfi diktálja a ritmust; de közben a nő játszhat a csiklóval...

4. Kiflipóz

A nők az anális szexben is imádják ezt az összebújós pozíciót, és nem csupán a férfi meleg közelsége miatt. Itt ugyanis mindketten oldalt fekszenek, a férfi a nő mögött, és szorosan hozzábújva hatol be a gyönyör hátsó kapuján. Ebben a pózban a záróizmok lazák, így nagyon ritka, hogy fájdalmat érezzen a nő közben. A ritmus lassú, a behatolás mély, és a férfi keze a nő egész testéhez hozzáfér; nem csoda, hogy azt mondták a szebbik nem tagjai, hogy a legelemibb orgazmust így élték át anális szex közben.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Somló - Isten itt felejtett kalapja

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

mandiner.hu

Magyarország háborús veszélybe sodródik az amerikai agytröszt szerint

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

mandiner.hu

„Magyarország az utolsó hely Európában, ahol a konzervatívok összegyűlhetnek” – nyílt levél a NatCon-botrány után

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!