Így teleportálja a szexet a legújabb bizarr kütyü

A legújabb szexeszköz segítségével bármikor megérintheted a párod, akkor is, ha több ezer km távolságban van éppen. Így nem csak szóban mondhatod el neki, hogy szereted.

Szerző Horváth Gabi

Távkapcsolatban élni nem könnyű, de lényegesen könnyebb, mint mondjuk 30-40 évvel ezelőtt. Hiszen naponta láthatod a kedvesed Skype-on, bármikor küldhetsz neki üzenetet, sőt, akár akkor is megnézhettek együtt egy filmet, ha sok száz kilométerre vagytok egymástól. De ha szerelmes vagy, és nincs veled, akit szeretsz, természetes, ha hiányzik a párod érintése. Ám erre is elkészült a megfelelő kütyü.

Fotó: Pixabay.com

A simogató okoskarkötőből 100 dollárba kerül egy pár, és már csak wifire van szükséged, hogy a szerelmedet a segítségével magad mellett érezhesd. A Bond Touch nevű eszközt a Bond Touch app segítségével kell összekötni, és máris megsimogathatod – a párod karkötője a simogatás pontos mását adja át viselőjének. Akár saját Morze-ábécétek is lehet, amelyben az egy simogatás a „szia”, a három a „szeretlek”, az ennél is több pedig azt jelzi, hogy valami olyasmi történt, ami miatt nagyon nagy szükséged van a kedvesedre.

A bekapcsoláshoz kétszer meg kell érinteni a kütyüt, és megvárni, amíg az általad előzőleg kiválasztott színt mutatja. Aztán máris megsimogathatod, és ahogy az üzeneted eltűnik az éterben, máris átélheted, hogy a kedvesed éppen megkapja az üzenetedet.

Fotó: Pixabay.com

Azok szerint, akik kipróbálták az eszközt, nagyon jól tud jönni egy ilyen finom, távolsági érintés akkor is, ha épp hirtelen, társaságban tör rájuk a magány. Ha épp ilyenkor érkezik a finom „gondolok rád” üzenet, máris könnyebb elviselni a kedves távollétét. A pszichológusok szerint is jó, hogy ez az eszköz képes elmélyíteni a partnerek közötti intimitást, még akkor is, ha a valódi érintést természetesen nem tudja pótolni.

Szerző Horváth Gabi

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!