Sehogy sem találod a párod, nem jön a szerelem? Lehet, hogy ez a baj

Többnyire már az elsõ találkozón kiderül, hogy nem fog menni együtt, és az is, hogy miért. Egy átfogó felmérés megdöbbentõ módon világít rá, mi az egyik legfõbb baj ilyenkor. Meg fogsz döbbenni, ha megtudod, mirõl is van szó!

A randira való felkészülés mindig izgalommal jár, érdemes meggondolnod, hogy hogyan viselkedsz. Mit gondolsz, jó fényt vet rád, ha alkoholt fogyasztasz? Érthető, ha el szeretnél lazulni egy kicsit. Nem vagy egyedül, ha szeretnél az első fél órán mielőbb túljutni, vagy a kezdeti idegességből lejjebb adni.

Zara Barrie író szerint szinte mindig rossz hatással van a személyiségre az ital az első találkozón.

Persze 1-2 pohárka bor még segíthet, hogy az ismerkedéskor felszabadult legyél, de ha a boros üveg teljesen kiürül, annak bizony következményei lehetnek. Az alkohol csalóka, megzavarja az ítélőképességet és az érzékeket. Aztsimán eléri nálad is, hogy úgy érezd, mintha működne a kémia, de ezt az érzést nem szabad összekeverni a szerelemmel.

Érdemes ezen elgondolkodni, hiszen egy 2014-es felmérés szerint a fiatalok 36,4%-a már randi előtt fogyaszt biztosan alkoholt, 48,9% pedig a randin. Nem feltétlenül az absztinencia a megoldás, de józanul nagyobb az esélyed, hogy valóban rátalálj az igaz szerelemre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!