Bizarr hobbi: Hatalmas hímvesszőket rajzol futás közben ez a nő

Valami furcsa és megmagyarázhatatlan oknál fogva ragaszkodik a pénisz alakú futóútvonalakhoz a fiatal amerikai nõ.

Szerző Gaál József

Az amerikai New Jerseyben élő Claire kicsivel több mint három éve csak és kizárólag pénisz alakú futóútvonalakon hajlandó futni. A 33 éves nő ráadásul minden alkalommal megosztja Instagram oldalán, hogy éppen milyen fallikus mintát futott bele a nagyvilágba.

A furcsa szokás 2015 novemberében, egy hálaadásnapi látogatás során kezdődött. Claire a testvéréhez utazott ünnepelni Kansas Citybe, ahol egy esti futás után meghökkenve figyelte meg okostelefonján, hogy húga egy hatalmas pénisz formájú útvonalon kocogott. A fallikus anomáliáról készült képernyőfotón aztán annyira jót szórakozott az internet népe Claire Facebook-oldalán, hogy a nő megfogadta: A jövőben direkt keresni fogja a pajkos formájú futóútvonalakat - írja a LadBible.

"Mindig úgy tervezem meg előre a futóútvonalamat, hogy a lehető legjobban hasonlítson egy péniszre. Az fotóalkalmazásom regisztrálja merre haladtam, így a péniszekről készült képeket megoszthatom a több mint 10 ezer követővel rendelkező Instagram oldalamon. A hóbortra ráadásul egy csomó embert rászoktattam, a világ minden tájáról kapok már pénisz alakú futóútvonalakat. Végül is, ha valakit így vettem rá, hogy elmenjen futni, máris volt értelme a kezdeményezésnek."

- mesélte a péniszfutás mozgalom elindítója az amerikai lapnak.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!