Létrehozva: 2019.01.10.

10 vadítóan szexi női tulajdonság, amitől begerjednek a férfiak

Ha biztosra akarsz menni a kapcsolatodban, akkor alkalmazd az alábbi 10 bevált tippet és teljesen odáig lesz érted a férfi! Csak egy-két apró változtatás és tiéd a tuti!

Minden férfi mély szükséglete a párkapcsolatban, hogy a nő tisztelje, ismerje el a tudását és éreztesse, hogy ő végső soron egy szuperhős. Amikor a férfiember igényei teljesülnek, az automatikusan arra ösztönzi őt, hogy még keményebben próbálkozzon, még jobb partnerré váljon és még több sikert érjen el - nemcsak az intim kapcsolatban, de az élet más területein is.

Ennek megértéséhez és eléréséhez el kell fogadnunk, hogy a férfiak és a nők egy kicsit másképp működnek. A nőket az érzelmeik vezérlik, míg a férfiak a megbecsülést és a tiszteletet tartják fontosnak - ezeket a szempontokat kell belegyúrni okosan a kapcsolatba és ha ez sikerül, elégedett lesz a férfi, és kiegyensúlyozott, boldog a viszony. A szex pedig fergeteges!

Ezek alapján talán nem is lesz meglepő, mit is tartalmaz az a 10-es lista, melyet ha alkalmazol, bolondulásig fog imádni a férfi!

1. Hagyd, hogy védelmezzen

Akármennyire erős és független nő vagy, oldaladon a férfi mindig azt a vágyat próbálja újra meg újra átélni, hogy megvédjen. Segíts neki ebben! Ennek számtalan módja lehetséges: hagyod, hogy ő tartsa az ernyőt vagy ha megriadsz éjszaka, akkor hozzábújsz, hogy a védelmét élvezd.  Õ ettől szuper erősnek és férfiasnak fogja érezni magát.

2. Éld az életet, pörögj ezerrel!

A férfiak olyan nőt akarnak, akivel szórakozhatnak. Havert és szeretőt egy személyben. Ha teheted, kapcsolódj be az életébe, így tényleg közelebb kerülhettek egymáshoz. Focizz, verj sátrat, ússz egy tóban, sétáltasd a kutyát - minden aktivitásba igyekezd magad belevonni. A férfi valójában nem azzal törődik, hogy elmosódik a szempillaspirálod vagy kicsit rendetlenebb vagy, hidd el, attól lesz őrülten boldog lesz attól, hogy megoszthatja veled az életének fontos részleteit.

3. Imádd látványosan

Dicsérd és ne bíráld mások előtt, a bókoknak a férfiak is nagyon tudnak örülni. Mutasd ki, hogy mennyire büszke vagy rá és maradj mellette a nehéz pillanatokban is. Mondd el neki, hogy mennyire fontos neked, milyen vonzónak találod és mennyivel jobbá teszi a világodat, hogy ő létezik.

4. Hagyj neki szabadságot

Ne fogd rövid pórázra és nem fogod megbánni! Ösztönözd, hogy foglalkozzon a hobbijával és a barátaival. Engedd meg neki, hogy rátaláljon azokra a dolgokra az életben, amelyek meghatározzák őt a kapcsolatán kívül is.

5. Szeresd vele a szexet - minél gyakrabban!

A férfiak is és a nők is szeretik a szexet. A szexualitás a kapcsolat egészséges működésének és életben tartásának egyik legfontosabb része.

Fontos azonban, hogy a kalandvágy és a felfedezés öröme akár évtizedek múltán is felülírja a rutint. Keress új utakat, hogy mindig frissek és izgalmasak legyenek az intim pillanatok. Öltözz szexin és merészen - ez nem korfüggő!

Lapozz a folytatáshoz!


6. Szeresd magad és légy magabiztos

A pasik szeretik a magabiztos, boldog és független nőket. Nem a férfi felelőssége, hogy boldog legyen a nő, hanem saját magáé. A kapcsolatnak ki kell egészítenie és javítania életünket. Amikor a legjobban érzi magát a nő, akkor a legkívánatosabb is. Ha egy nő szereti és értékeli magát, az érzelmek 10-szeresen vissza fognak tükröződni róla. Az egyik legnagyobb afrodiziákum egy ember számára ha egy érzéki, önbizalommal teli nő társaságában van, aki jól érzi magát a bőrében.

7. Maradj titokzatos

Nem, nem a játszmákra gondolunk, az ugyanis zátonyra futtatja a kapcsolatokat. Inkább légy titokzatos finom módokon: alkalmanként lepd meg őt valamivel! Emellett folyamatosan képezd magad valamiben, legyen meg a saját érdeklődési köröd, hagyd kialakulni azt a képet benne, hogy sokkal több van benned, mint amit elsőre meglát. Ne rohanj sem a szerelemben, sem a szexben, hagyj időt a kibontakozásra, így jobban fog akarni.

8. Kényeztesd finom falatokkal

A főztöddel egészen biztosan le fogod tudni venni a lábáról, hiszen ahogy a régi mondás is tartja: a szívhez az út a gyomron át vezet, ha férfiakról van szó. A kellemes zene és a beszélgetések összekapcsolása az étkezéssel is mind a kapcsolat elmélyülését fokozzák.

9. Flörtölj rendesen!

Ne fogd vissza magad, mutasd meg neki bátran, mit vált ki belőled... Lehetsz olyan izgatott, mint egy tinilány, de azért mindig maradj elegáns. Küldj neki bevállalós, pikáns üzeneteket, ettől csak még jobban fokozódik az izgalom köröttetek. A flörtölés egyébként is szórakoztató, élvezd ki minden pillanatát.

10. Együtt nevetni

A nevetés üzenetet küld az agynak, ami ezután felszabadítja az endorfinokat, amelyek egyszerűen lenyűgözővé tesznek minden nőt. A férfiak imádják az olyan nőket, akikkel együtt tudnak nevetni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Így omlik össze a hatalmas híd, miután nekimegy egy nagy hajó + videó

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza