Létrehozva: 2018.12.30.

Ezt súgd a nő fülébe, és iszonyatosan begerjed szex közben

Akár egyet­len szó is óriási hatással lehet partnered libidójára és kéjes orgazmusára. Csak duruzsold ezeket az izgalmas szavakat a fülébe és a gyönyör robbanása garantált!

Az biztos, hogy óriási erővel bír egy-egy jó helyen és jó időben elsuttogott szó az ágyban, mely a pillanat hevében csodákra képes. Beindítja a nőt és minden gátlást felold benne és a gerjedelem a tetőfokára hág.

Az olyan szavak, amelyektől még szexibbnek és kívánatosabbnak érezheti magát a nő, szinte egyből betalálnak. Arról nem is beszélve, hogy növeli a kettőtök közötti intimitást. Ilyenkor elmosódnak a határok, és az aktus addig még nem ismert izgalmakkal kecsegtet. Nem feltétlen kell a legmocskosabb szavakat használni, a lényeg az időzítésen és a tónuson van.

Éppen ezért az "Annyira kívánlak" és a "benned akarok lenni" kicsit rosszfiús kifejezése annak a vad és megzabolázhatatlan vágynak, ami tombol a férfiban és ezért a nők bizony megőrülnek az ágyban. Hiszen melyik nő nem imádja, ha megkívánják, pláne ha ezt még izgató módon a kifejezésére is juttatja a férfi? Meg különben is: jó érzés különlegesnek és vágyakat felkorbácsoló nőnek lenni. Add meg hát neki ezt az örömet, éreztesd vele, mennyire nagy szükséged van rá a szexben is.

Ha aktus közben még képes vagy a nevén is szólítani, akkor biztos lehetsz benne, hogy teljesen levetted a lábáról partnered. Ugyanis ha a nő hallja a saját nevét, attól még különlegesebbnek érzi magát. Üzenete, hogy ő ellenállhatatlan és egyedi, és bizonyosan a mennyekbe tud repíteni. Arról azért mindenképp győződj meg, hogy a megfelelő nevet mondod, különben végképp boldogtalanná teheted.

Lapozz a folytatáshoz!


Minden nő arra vágyik, hogy a pasija azt érezze, hogy ő az a szűz, aki csakis miatta válik rossz kislánnyá az ágyban.

A nők biztosak szeretnének lenni abban, hogy pont eléggé feszesek és szűkek odalent és a pasinak eszméletlen szexben van része vele. A szűk hüvelyre utaló megjegyzésed pedig legalább annyira nagy fontossággal bír a nő számára, mint amikor azt mondja neked, hogy szuperkemény vagy és nagy a szerszámod. Ne félj megmondani neki, mennyire jól érzed magad, amikor benne vagy!

Ugyanez vonatkozik arra is, ha ő kedveskedik neked, akkor beszéd nélkül is ki tudod fejezni, milyen jól csinálja azt, amiben pont benne van... A nők számára is fontos a pozitív visszacsatolás, hiszen megerősíti a másikat abban, hogy jó az, amit éppen veled művel, magabiztosságot ad és segít abban, hogy mindketten átadhassátok magatokat a gyönyörnek.

Természetesen a gyönyör előtti utolsó pillanatokat sem kell a véletlenre bízni. Ha szeretnéd, hogy partnered hamarabb érjen a csúcsra, biztasd bátran. A "Gyere kicsim, élvezz..." vagy bármilyen becézés a "gyere" szóval egyszerre közvetíti a vágyat, az élvezetet és az orgazmust. Azt akarod, hogy elvesszetek egymásban és az ő gyönyörétől nincs számodra más fontosabb.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

Házasság első látásra Petra: “Mentálisan megviselt az egész, gyomorideggel mentem a válásra”

mandiner.hu

Tragédia történt a Balatonnál, a világ legnagyobb pontyfogó versenyén

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól