Létrehozva: 2018.09.04.

Így hülyítette a naiv nőt a magyar férfi, durva, ami történt

A magabiztos nõcsábászok azt hiszik, hogy a nõk végtelenül ostobák, és fogalmuk sincs arról, mi zajlik a hátuk mögött. Nos, számukra rossz hír, hogy hiába akad egy-két áldozat a horogra, a többség pontosan ismeri a módszereket és kerüli ezt a férfitípust. Megdöbbentõ beszámolók a neten...

Hiába lépi át a nő a negyedik ikszet, egy rutinos férfi pontosan úgy meg tudja szédíteni, mintha még tizenéves csitri lenne. Párkapcsolatot ugyanis bizalommal és szeretettel kezd az ember, nem gyanakvással, így a romantikában bízó hölgy sokszor az árulkodó jeleket is figyelmen kívül hagyja. Na, de aztán jön a csúfos lebukás… Egy magyar nő egy internetes fórumon osztotta meg a kétségeit párjával kapcsolatban... nagyon bizarr sztori, egyértelmű reakció!

Az történt ugyanis, hogy a nő – nevezzük Katának −, véletlen belepillantott a párja mobiljába, és meglátta, hogy a férfi nem csak őt hívja „angyalkámnak”, hanem még legalább két-három nőt rajta kívül. Ahogyan őt, úgy a többieket is mézesmázos reggeli üzenetekkel üdvözölte, tündérke, angyalka megszólítással. Amikor Kata kérdőre vonta a párját, a férfi közölte vele, hogy bolond, kezeltesse magát, hülye, ha arra gondol, hogy megcsalja. A nő megkérdezte egy internetes közösségben, ki mit tenne a helyében – és azonnal több száz válasz érkezett.

A női kommentelők csaknem száz százaléka támogatta abban, hogy jobbat érdemel, szakítsa meg a kapcsolatot a férfival, akivel ráadásul csak három hónapja voltak együtt. A hozzászólásokból nemcsak az derült ki, milyen nagy a virtuális közösségben az összetartás, de az is, hogy kortól függetlenül mindenki találkozott már ezzel a férfitípussal, és aki megégette már magát, nagy ívben kerüli.

Szép szavak, heves udvarlás, bókok, gyertyafényes vacsorák… ezek a férfiak mesterei annak, hogyan kell elcsavarni a nő fejét, amivel eddig semmi gond nincs – csakhogy a rutinos nőcsábászok nem pazarolják egyetlen nőre az energiáikat:

több vasat tartanak a tűzben.

Nem véletlen, hogy nem a nevén szólítják újdonsült párjukat, hanem nyuszinak, meg angyalkának. Hiszen így nem kerülnek abba a kínos helyzetbe, hogy összekeverjék intim pillanatokban a neveket.

Kiderült, hogy az is közös ezekben a férfiakban, hogy amikor tetten érik őket, nemcsak hogy tagadnak, de sértegetik a nőt, aki később nem meri felhozni a témát, hiszen a vitatkozást senki nem szereti. Csakhogy az a tapasztalat, hogy a férfi előbb-utóbb lelép valamelyik új nővel, hiszen nem véletlen tart fenn párhuzamosan több kapcsolatot: képtelen az elköteleződésre.

Hogy mi a tanulság? Érdemes nem a szavakat figyelni, hanem a férfi tetteit. Abból hamar kiderül, hogy valami nem stimmel. A történetet megosztó Katát nem kellett győzködni, hogy szakítsa meg a kapcsolatot: lapátra  tette a fickót, és folytatja a keresést. Hiszen előbb-utóbb mindenki talál valakit, aki tiszteli és megbecsüli őt…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Így omlik össze a hatalmas híd, miután nekimegy egy nagy hajó + videó

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza