Szuperkínos szexbakik, igaz történetek - veled vajon megesett hasonló?

Ezek a sztorik tényleg meredekek. Nem biztos, hogy szívesen átéltük volna bármelyiket is....

Szinte biztos, hogy mindenkinek akadt már az élete során egy-két kevésbé kellemes szexuális élménye. De ezek szerencsére nagyrészt csak kevéssé kínosak. Akadnak azonban olyanok, akinek tényleg nagy meglepetést tartogatott a kaland...

1. Kiment hányni az orálszex után

"Még nagyon fiatal voltam, amikor az akkori pasimmal eléggé jót buliztunk az este. Mire hazaértünk, már alig álltunk a lábunkon, de azért persze, hogy nekiálltunk szexelni. Éppen elélveztem, ő pedig felemelte a fejét a combjaim közül, amikor egyszer csak azt kiáltotta, hogy "Jaj, bocs", és kirohant hányni. Ha nem jártunk volna akkor már egy ideje, akkor elég rosszul érintett volna. Így persze inkább csak nevettünk rajta. De nem mondanám a legjobb estének azért" - meséli a 31 éves Edina.

2. Nekiállt telefonálni, na de szex közben

"Még csak néhány randi óta ismertem a fickót, másodszor voltunk együtt az ágyban, amikor szex közben csöngött a telefonja. Az hagyján, hogy felvette, de neki is állt dumálni rajta. A haverjával. Valami tök lényegtelen dologról. Úgy, hogy közben bennem volt. Köpni-nyelni nem tudtam, aztán inkább fogtam magam és hazamentem" - emlékszik vissza a 37 éves Orsi.

Azt ne hidd, hogy ezzel vége! A folytatásért LAPOZZ!


3. Kötelező szelfi lovaglópózban

"Volt egy csajom pár évvel ezelőtt, akit, hát, szóval nem az esze miatt kedveltem. Dögös volt, állati jól nézett ki, és mivel semmi komolyat nem akart egyikünk sem, ezért inkább kiélveztem vele a jó dolgokat az ágyban. Állandóan szelfiket csinált magáról, már kezdtem megszokni. Volt az ágya mellett egy tükrös szekrény, abban elég jó látvány volt nézni magunkat, mialatt együtt voltunk. Egy ilyen alkalommal egyszer csak a kezembe nyomta a telefont, és megkért rá, hogy csináljak (persze csak a fejéről) egy új profilképet, mert pont tök jól kócolódott össze a haja. Nem is lett volna ezzel nagy baj. Eltekintve attól, hogy mellesleg éppen engem lovagolt meg közben" - mondja egyik exéről a 42 éves Zsolt.

4. Bocs, de egy lyukkal arrébb

"Volt dolgom olyan nővel, aki kicsit ügyetlen volt, vagy lehangoló. De a legkínosabb nekem mégis az, amikor még fiatalon, de már azért nem teljesen tapasztalatlanul hosszan próbáltam behatolni egy lányba, és egyszerűen nem sikerült. Már vagy negyedszer futottam neki, amikor iszonyú unottan, és kicsit leereszkedően elmagyarázta, hogy egy lyukkal arrébb kellene próbálkozni. Azt hittem, a föld nyílik meg alattam, pedig azóta tudom jól, hogy simán megesik az ilyesmi néha" - avatott be minket a 34 éves Attila.

Most jön csak a java! Nézd csak... - LAPOZZ!


5. Ijedtemben elsírtam magam

"Nagyon menőnek számított a fiú, akivel járni kezdtem gimiben. Nem ő volt az első pasim, de  többiekkel legfeljebb csak csókolóztunk korábban. Valamiért cikinek éreztem, hogy 17 évesen még teljesen tapasztalatlan vagyok, ezért azt mondtam neki, hogy azért már láttam ezt-azt, még ha szűz is vagyok. De igazából soha nem láttam korábban péniszt. Nem voltam egy félős kislány, és így visszagondolva a pénisze is nagyon normális volt, de még soha életemben nem láttam korábban merevedést. És teljesen másképp képzeltem el. Így történt, hogy amikor először levette előttem az alsónadrágját, akkor valahogy annyira sokkot kaptam, hogy elsírtam magam. Nem volt könnyű kidumálni utána, hogy mégis mi a bajom" - nosztalgiázott a 43 éves Gerda.

6. Leforráztam a mellkasát

"Láttunk néhány forró jelenetet több filmben is az exemmel, ezért jó ötletnek tűnt, hogy kipróbáljunk ezekből mi is dolgokat. Többek közt azt, hogy milyen izgató, amikor a gyertya pereméről pár viaszcsepp az ember mellkasára hullik. Szólt a romantikus zene, rajtam a dögös fehérnemű, ő is teljesen beindulva fekszik alattam, én pedig fogtam a gyertyát, és véletlenül akkor lendülettel döntöttem meg, hogy konkrétan leforráztam a ráömlő viasszal a mellkasát. Hát mit mondjak, egy ideig akkor nem a szexszel voltunk elfoglalva, bár hál'istennek nem haragudott meg rám" - mondja a 36 éves Enikő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!