Pénzéhes a nő? Nyers vélemények a fizetés és a szex összefüggéseiről

A nõk a pénzes pasikra buknak, menõ állással, jó kocsival. Legalábbis a pasik többsége ezt hiszi. De vajon tényleg labdába sem rúghatnak a kétkezi munkából élõk? Egy fórumon kendõzetlenül beszéltek errõl a nõk, meglepõ a többség véleménye...

Legyen háza, kocsija, menő állása. A társkereső oldalakat böngészve ezekkel a feltételekkel találja szembe magát a férfiember. De vajon mi számít női szemmel jól menő állásnak? A köztudatban még mindig az szerepel, hogy a kétkezi munkából élő férfiaknak sokkal nehezebb az ismerkedés, mint a magasan képzett menedzsereknek. Egy internetes fórumon valóságos kommentháború alakult ki a kérdés alatt. És rögtön kiderült a nők valódi véleménye is

1. Nem minden nő pénzéhes. A férjem évtizedek óta kétkezi munkából él, és soha nem szégyelltem, hogy durvább a keze, mint másoknak.

2. Fogalmam sincs, más lányok hogy vannak vele, de én nem szeretném, ha a pasim tartana el, szóval egyáltalán nem szempont, hogy menő állása legyen. Az a lényeg, hogy jövünk ki egymással.

3. Nem értem, honnan veszik az emberek, hogy a kétkezi munkás csóró, ma többet keres egy kőműves, mint egy tanár.

4. Az olyan nővel nem szabad leállni, aki nem boldog egy melós mellett. Nőként mondom: az csak a pénzbe szerelmes.

5. A szerelem egyáltalán nem múlik az anyagi helyzeten.

6. Én soha nem az alapján döntök egy férfi mellett, hogy mennyi pénze van.

7. Én nem is járnék nálam gazdagabb pasival, zavarna, hogy más színvonalon élünk. Én is minimálbéren vagyok, és a párom is.

8. Nagyon vonzanak a kétkezi munkát végző pasik. Erősek, izmosak, tudják, mit akarnak...

9. Szerintem a nőknek nem is a pénz a legfontosabb. Hanem a férfi törődése, figyelme, az együtt töltött idő. Egyébként ezt az tudja a legkevésbé megadni, aki vezető beosztásban dolgozik. Tapasztalat.

10. Szerintem csak a nagyon ostoba nők utaznak a pénzes pasikra. Ezek a lányok nem is akarnak igazi szeretet kapni. És az a férfi sem túl okos, aki ezt nem veszi észre.

11. Én mindig azt gondoltam, hogy a leendő férjemnek elég pénze lesz, hogy biztos hátteret nyújtson a családnak. Aztán szerelmes lettem egy melósba, és az teljesen felülírt mindent.

12. Szerelmet nem lehet venni. Egy gazdag férfi lehet, hogy felszed egy csóróbb nőt, de esze ágában sincs feleségül venni, csak fel akar vágni vele.

13. A melósoknak általában durva és koszos a keze, a ruhája, és a nap végére nincs rózsaillatuk. Barátnak elfogadnám, de párnak…

14. Számomra sokkal izgalmasabbak a kétkezi munkások, mint az irodakukacok. Utóbbiak nekem sótlannak tűntek mindig is, meg mintha fogalmuk se lenne a valóságról. Egy melós két lábbal a földön áll.

15. Én nem járnék melóssal. Egy dolog, hogy a szerelem számít, a pénz nem, de ezzel nem tudod megetetni a gyerekeidet. A nélkülözés a legjobb kapcsolatot is tönkreteszi.

16. Nem nézek le senkit, de egy diplomás nő és egy melós soha nem értenék meg egymást. Túl nagy közöttük a különbség. Miről beszélgetnének?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!