Létrehozva: 2018.03.12.

Titkárnőből lett luxusprosti: azt állítja, tudja, mi kell a férfiaknak

A 22 éves lány tisztában van vele, mitõl döglik a légy: akár 2,5 milliót is kaszál egy-egy jól sikerült héten. A bevállalós luxusprosti most bevezet a titkokba, miért is keresik õt annyira a férfiak.

Szerző A. G.

Az ausztrál származású Bella Laroue-val az interneten keresztül lehet foglalást kezdeményezni az igényes szolgáltatásra vágyóknak. Oldalán pontosan leírja, hogy az utazással egybekötött társaság hogyan szereti a kávét, milyen ételeket fogyaszt és azt is, hogy milyen típusú borokkal lehet levenni a lábáról. Mindezt óránkénti 140 ezer forintra tehető összegért.

Hirdetése sok mindent ígér: a barátnő tapasztalatától egészen a fétisekig. Ügyfelei között üzletemberek, ügyvédek, orvosok és híres milliomosok is megfordulnak.

Bella nyilatkozata most fellebbenti a fátylat arról, mit is várnak el tőle a férfiak és miért is állt be exkluzív szexmunkásnak az irodai munka után.

"Mindig is izgattak a gazdag és előkelő emberek, bevallom, szerettem volna kicsit közelebbről megismerni a világukat."

Az interjúban elmondja, hogy szívesen elbeszélgetett a család barátaival, sosem volt félénk alkat. Könnyedén teremt kapcsolatot és bevallása szerint az egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy szívesen felkarolja a férfiakat.

20 évesen került Szingapúrba, ahol egyértelművé vált számára, hogy a pénzért kínált szex az egyik legjövedelmezőbb munka, főleg ha a professzionális ágazatát veszi célba.

Előtte irodában dolgozott, de nem volt elégedett a vállalati munkamorállal. Mindennap bejárt, tette a dolgát, udvarias volt, de a környezetében meglepően sok panasszal találkozott, volt, aki a munkájával, más a kollégájával vagy a saját életével elégedetlenkedett, s ezt hosszasan ecsetelte is. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy Bella változtasson az életén.

Ezért is döntött a váltás mellett, vagy ahhoz fogalmazott: megnézi az élet napos oldalát, s azt, mit kínálhat neki. Ahol egyedül ő a főnök, ő dönti el, kivel találkozik és ezért még busásan meg is fizetik.

Először megnézte az online hirdetéseket, majd ő is elkezdte hirdetni magát, pont úgy, ahogy a hasonló oldalakon látta.

"Imádom ezt az életstílust, ami a munkával jár: rengeteg utazás, drága ruhák, de a legfőképp a szabadságot imádom benne!"

Lapozz a folytatáshoz!


Elkezdett vacsorákról hotelekbe járni, ha utazó társat kerestek, akkor utazott és elment az ügyfelek privát lakására is. Egy éve pedig visszaköltözött Perthbe, ahol már csak és kizárólag szexet nyújtó kísérőként dolgozik.

A szolgáltatására bejelentkező férfiak száma hetenként ingadozik, de egy-egy zsúfoltabb héten 2,5 millió forintnál is többet keres.

Ügyfelei nagyon széles skálán mozognak: a tapasztalatlan fiatal férfitól a sok mindent megélt üzletemberig, a házasoktól az elváltakig, meg persze a szinglikig, sokan megfordultak már nála. Szakmájukat tekintve egyetemisták, orvosok, mérnökök és tanárok is akadtak a partnerek között.

"Mielőtt bárkivel is találkozom, egy nagyon komoly szűrőn kell átmenniük, és ha nem tartják be szigorúan a szabályokat, akkor nincs üzlet."

– szól a figyelmeztetés. Bellának fontos a személyes biztonsága, főleg ha utazást is bevállal egy-egy alkalommal.

Laroue a kinézetén túl (magas szőke, világos szemekkel, kerek formákkal) egyedi stílusával hengereli le a férfiakat. Õszinte megértést mutat feléjük és természetességéből adódóan mestere a csábításnak. Egy magabiztos nő, aki cseppet sem beképzelt és imádja jól érezni magát – ez minden férfi álma.

Lapozz a folytatáshoz!


Miután már rengeteg férfival volt dolga az elmúlt két évben, a népszerű szexmunkás megsúgta:sokszor csak társaságot szeretnének a férfiak, vagy azt, hogy az egójukat simogassa valaki.

"A házas férfiak leginkább akkor jönnek, amikor otthon már régóta nincs szex. Amelyik kapcsolatban hiányzik az intimitás, ott a férfiak félre fognak lépni."

– összegez. Valamint arról is beszámol, hogy kliensei szeretik romantikázva eltölteni az időt, hangsúlyt fordítva arra, hogy számára is kellemes hangulatban teljen az a pár óra.

Van, aki rettenetes társkeresőként inkább fizet a szexért, s olyan is akad, aki egy bájos nővel akar imponálni az üzletfelei előtt. Ezek a férfiak érzelmi kötődés nélküli kapcsolatokra vágynak.

Sokan rengeteg ajándékkal halmozzák el, egy-egy divatos táskája vagy őrült szexi fehérneműje a klienseitől származik.

Hazaköltözésekor lelkiismeret-furdalása vezette arra, hogy elárulja édesanyjának, miből is él valójában. Az asszony - a kezdeti sokk után - elfogadta lánya kettős életét, azonban Bella édesapjának még mindig nem vallotta be jövedelme forrását.

"Apám a mai napig nem tud a munkámról, bár tervezem, hogy egyszer elmondom neki, nem tudom, hogyan is fogadná, hisz a lánya vagyok..."

Arról sem tud még nyilatkozni, hogy meddig akar ebben a szakmában dolgozni, hiszen most még csak 22 éves, élvezi a férfiak társaságát és mindazt a luxust, ami ezzel az életmóddal együtt jár.

Bella azért vállalta az interjút, hogy eloszlassa azt a feltevést, miszerint szexmunkásnak csak rossz körülmények között élők, drogosok vagy kevésbé iskolázottak mehetnek.

Sokakat egy más életstílus és a kíváncsiság hajt, magabiztosak, szépnek találják magukat és nem okoz számukra gondot a szex sem.

A szőke szexmunkás története, aki magániskolákba járt és puszta kalandból vágott bele a szexiparba, cseppet sem kirívó: sok lány így akarja megélni személyének fontosságát és burjánzó nőiességét, valamint luxusban élvezni az életet, nem úgy, mint az átlagemberek. A kérdés már csak az: ha eljön az idő, amikor majd lelki szinten is többre vágyik és nem a pénz lesz a fő motiváció az életében, akkor hogyan kezd majd új életét?!

origo.hu

A világ legszexibb golfozónőjének egy egzotikus szépség lett a legújabb riválisa - képek

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

borsonline.hu

Erősebb, mint a reggeli kávé: überszexi testet villantott Palvin Barbi

vg.hu

Azahriah a Puskásban: három nap múlva koncert, de valamiért tömegével adja el a jegyeket a közönség

metropol.hu

Áll a bál a királyi családban: szörnyű, ami kiderült III. Károly királyról

magyarnemzet.hu

Óriási razzia volt a belvárosban, megvan kiket kaptak el

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 16.: a Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

ripost.hu

Csúcson és a mélyben, Szoboszlai Dominik eltűnt a végére Liverpoolban

ripost.hu

Most jött: újabb vízi baleset történt, többen meghaltak és eltűntek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

"A férjem édes hármasért könyörgött, most meg dühöng, hogy annyira élveztem"

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

ÉLETMÓDI

Ezekből a könyvekből mind tanulhatsz valamit

ÉLETMÓDI

100 dollárt kérnek ezért a farmerért, nincs is anyaga!