Eszméletlen, mit művelnek fürdőkádjukban a szexi hírességek

Különleges pillanatokat örökített meg a kamera. Ennyire intim közelségben ritkán mutatkoznak az igazi hírességek. A meztelenség adott, pikáns felvételek következnek!

A sztárok hivatásukból adódóan szeretik magukat megmutatni természetes és intim körülmények között is. Most sincs ez másképp, a celebvilág hírességei ezúttal a fürdőszobájukba és még annál is intimebb helyekre kalauzolnak bennünket - megmutatva saját kis világukat.

Íme, a fotósorozat:

Mariah Carey kizárólag pezsgővel és társaságban

Akármennyire is kerekded az énekesnő, a kutyája társaságában biztosan nem szemérmeskedik. Főleg, ha egy pohár pezsgő is jár a pancsolás mellé.

Lenny Kravitz szexi virágfürdője

A különböző stílusokat megszólaltató Lenny igyekszik önmagához hű maradni a fürdőben is: ha a testét beborító rózsákkal nem lenne teljes az estéje, még pakol pár szálat a fürdővízébe is. De az is lehet, hogy csak a partnerét várja így a kádban...

Gwyneth Paltrow a kifinomult fürdőző

Elegancia, tisztaság és nemes egyszerűség jellemzi a színésznő fürdőszobáját is. Egy kis kacér kipillantásra azért mindig jut ideje a megfelelő társaságban.

Cindy Crawford a könyvbúvár

Kellemest a hasznossal - ez lehetne a modell mottója. Ha kikapcsolódásról van szó, akkor Cindy szívesen áztatja magát egy könyv társaságában.

Miley Cyrus mint habszakállú herceg

A szemérmességet csak hírből ismerő Miley nemcsak polgárpukkasztó megnyilvánulásairól közismert, hanem arról is, hogy kész bármikor bolondot csinálni magából a poén kedvéért.

Jennifer Lopez mindig a luxusra hajt

A latin énekesnő mindenből a legjobbat és a legkülönlegesebbet szánja magának és ez a rózsaszirmokkal teli fürdőkáddal sincs másképp. Az álom luxuskivitelben számára nem maradt álom.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!