Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2018.01.15.

10 finom kis titok, amitől csúcsgyönyörré válik az orálszex

Ha orális szexrõl van szó, nem árt, ha képben vagy néhány fontos aprósággal. Legalábbis, ha az a cél, hogy élete legkéjesebb mámorában részesítsd partnered!

A jó orális szex mennyei örömökhöz juttathatja a férfit, az viszont tény, hogy a nőnek érdemes tisztában lennie azzal, milyen mesterfogásokat élvez a párja igazán. Persze az sem árt, ha a nő egyéb dolgokban is tájékozott. Sokat segít az alábbi összeállítás, az orális szex etikettje.

1. Nincs két egyforma pénisz

Akárhány pasival is volt már dolgod, egész biztosan tapasztaltad, hogy mindegyik hímtag különböző, és más orális bánásmódot kíván. Ami az utolsóval működött, nem biztos, hogy a következőre is igaz lesz. Partnered segítségével viszont könnyedén megismerheted saját szerszámának legérzékenyebb pontjait és azt, hogy milyen kényeztetésre vágyik leginkább.

2. Az orális szex nem csupán előjáték!

Sokan előjátékként vágnak bele, hogy a férfit kellően felizgassák az aktus előtt, azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy minden férfi vágyik arra az extra kényeztetésre az orgazmusa pillanatában. A legtöbb pasi annak örül, ha partnere élvezettel kóstolja meg a gyönyör nedveit.

3. Szájjal felhelyezett gumi

Ezzel csak alkalmanként próbálkozz, ugyanis kevésbé szexi mint gondolnád. A férfit pedig teljesen lelohaszthatja, ha sokat időzöl a vele. A pasik ezt amúgy is gyorsan megoldják, a te dolgod a további technika művészete...

Lapozz a folytatáshoz!


4. Síkosítóval minden könnyebb lesz

A nyál is egyszer elfogy, arról nem beszélve, hogy szájszárazságot okozhat, ami igen kellemetlenné teheti számodra a péniszére lehelt csókokat. A síkosító megkönnyíti ezt a helyzetet is, ráadásul különböző ízekben választhatod ki a számodra megfelelőt.

5. További szexkellékek

Miért ne könnyítenéd meg a munkát, ha van rá lehetőség? Növeli a kettőtök közötti intimitást, némi humort is csempészhetsz a dologba és legfőképpen neked sem kell agyondolgoznod magad a száddal. Az egyik legjobb példa erre a vibráló péniszgyűrű, de akad azok számára is megoldás, akik ódzkodnak lenyelni a spermát. Nekik a játék végére a maszturbációs hüvely illetve más hasonló kellékek állnak a rendelkezésükre.

6. A jó kézi munka elengedhetetlen

Legalább annyira fontos hogyan használod a kezeidet, mint amennyire a száddal ingerled. Egyszerre használd a kezedet és a szádat, miután megtaláltad a kellő ritmust, ami a csúcsra vezeti párodat. Egy bizsergést kiváltó síkosító itt is a segítségedre lehet...

7. Az érintés hatalma

Rengetegféle módja van annak, ahogy  partnered hímtagját megérinted. A különböző technikák ismerete sokat segít, azonban kulcsfontosságú az aktus alatti kommunikáció, hogy igazán a kedvében tudj járni. Később már magabiztosan haladhatsz az általad kitaposott ösvényen, miközben a párod kéjesen felnyög a gyönyörtől.

A részletes oráltechnikához lapozz!


8. Bemelegítés

Az orális kényeztetés nemcsak szívogatást jelent, bátran nyaldosd és csókolgasd meredező hímtagját. A herék és a makk alatti rész szájjal történő ingerlése pillanatok alatt keménnyé teszi a férfit, még akkor is, ha még csak félig erektált állapotban kezdesz hozzá. Óvatosan kezdd el nyalogatni a nyelveddel, és hamarosan érezni fogod, ahogy eltölti szádat a megduzzadt hímtag.

9. Gyakorlat teszi a mestert

Ha már kellően felizgattad, akkor térj rá a lényegre, hiszen a nyalogatástól sokkal intenzívebb élményre vágyik. Ekkor vedd a szádba teljesen, és ütemesen mozgasd a fejedet. Csak addig told a szádban, ameddig kényelmes, végig az látszódjon rajtad, hogy élvezed. A kezeidet is érdemes bevetned, izgasd és szoríts rá a pénisz tövére, miközben felső részét a száddal ritmusosan szívogatod. Fontos, hogy összehangoltan végezd a kéz és a fej mozgását.

A lassú és a gyors tempó megfelelő váltogatásával érheted el, hogy teljesen beinduljon, és kész legyen a végkifejletre. Amikor teste remegni kezd, az izmai megfeszülnek és fokozódnak az élvezet hangjai, akkor tegyél pár határozott mozdulatot a kezeddel és kapd be egész mélyen a péniszét. Ha bevállalós vagy, akkor mindenképp kóstold meg a spermáját, így elképesztő orgazmusban részesítheted. Ha nem szeretnéd, hogy a szádba lövelljen, előre beszéljétek meg, hová élvezzen, hiszen a partnerednek sem szexi az öklendező nő látványa. Kísérletezni azonban bátran lehet, sőt, egyenesen kötelező.

10. Egy kis extra: mélytorok

Kisebb szerszámmal rendelkező férfiak nagy öröme ez a technika, ugyanis számukra sokkal könnyebben kivitelezhető, mint a pornófilmekből megismert gigapéniszekkel forgatott brutál jelenetek. Először is a szorongást kell elengedned, miközben egyre közelebb engeded a torkodhoz a partnered. Próbáld meg addig a pontig engedni a péniszt, amíg még nem ingerli a garatodat, elkerülve így az öklendező reflexet. Orrodon egyenletesen vedd a levegőt és ne tartsd bent. Minél többet próbálkoztok, annál nagyobb eséllyel fejleszthetsz a technikádon, az elején fontos, hogy minden egyes mozzanatot beszéljetek meg.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

hirtv.hu

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

magyarnemzet.hu

Zelenszkijt likvidálhatják? Medvegyev felfedte a Nyugat brutális tervét

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!