Rettegnek a hónaljpuncitól a nők, szerencsére van megoldás!

Új kritériuma van a tökéletes megjelenésnek, és már most szólunk, hogy jobb, ha ezt minden nõ ismeri!

Szerző Gaál József

A hollywoodi sztárok makulátlan világában lényegében megfogalmazták a tökéletes hónalj jellemzőit, hisz a felsőkar és a törzs találkozása nem nézhet ki akárhogy. A hónaljpunci nevű - egyébként teljesen normális - jelenség mára az üldözendő kategóriába került - pláne a túlságosan húsos változata.

Hónaljpunciról akkor beszélhetünk, amikor a felsőkar és törzs találkozásánál a bőr meggyűrődik hónalj tájékon, vaginaszerű képződményt formázva.

A brit Sun internetes magazin Rebecca Corbin-Murray brit stylist szavait idézi, aki többek közt olyan sztárokat öltöztet, mint Emma Watson. A divatszakértő azt mondja, hogy az A-listás celebek közül többen már  olyan ruhákat szabatnak maguknak, ami eltakarja a hónaljtájékon felbukkanó bőrgyűrődéseket. De akad olyan is, aki kimondottan a hónaljpuncija miatt fekszik kés alá egy kis szépészeti beavatkozásra.

A hónaljpunci mint szóösszetétel nagyjából két éve, egy televíziós interjú során született. Először Jennifer Lawrance használta ezt a furcsa megnevezést a hónaljánál található bőrredőkre, amikor egy filmes rendezvényen az estélyi ruhájáról kérdezte egy riporter.

Szép a ruhám, de tudom hogy dagadt a hónaljam. Ezek a hónaljpuncik rettentően néznek ki...

- fogalmazott akkor az Éhezők viadala sztárja, majd hozzátette, egy kis karizomedzéssel sokat lehet javítani a helyzeten.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!