Létrehozva: 2017.11.29.

Elképesztően bizarr szexkaland: A japánoknak úgy jó, ha fáj

Összekavarni egy egzotikus csajjal? Biztos álmodoztál már róla, de nem mindig sül el jól. Egy netes fórumon több pasi (és egy nõ) is elmesélte a legbizarrabb történetet, amit külföldi csajjal élt át. Pikáns válogatást hoztunk!

Izgalmas más országokból származó csajokkal kipróbálni a szexet; bár az alapok ugyanazok, kultúránként akadnak azért megdöbbentő különbségek. A Redditen megosztották egymással a felhasználók, milyen különleges vagy éppen bizarr élményeik voltak egzotikus csajokkal.

1. Álomszex, szó szerintí!

Nem hiszem, hogy ez kulturális dolog lenne, csak furcsa. Indiai csajjal szexeltünk, és miután elmentünk aludni, álmában átnyúlt az én oldalamra, és vagy hatszor kiverte nekem. Először azt hittem, ébren van, ahogy a mellkasomra hajtotta a fejét, de nem: a csaj mélyen aludt, úgy elégített ki. Fantasztikus volt, bár másnap azt hittem, megdöglök melóban…

2.Hagyd abba, fáj! Mit csinálsz? Tényleg abbahagytad?

Egyik haverom együtt volt egy japán lánnyal, nagyban döngette, amikor a csaj felkiáltott, hogy hagyja abba, mert fáj. A srác persze azonnal legördült róla, sűrűn kérte az elnézést, amiért fájdalmat okozott. A csaj meg kerek szemekkel, döbbenten bámult rá, és kérdezte: miért hagyta abba? Kiderült, a japán lányoknál divat úgy tenni, mintha fájna a szex, vagy kényszerítenék rá; így ismerik el a pasi teljesítményét. Bizarr.

3. Most akkor milyen nyelven szól a gyönyör?

Randiztam egy hondurasi csajjal, aki egyáltalán nem beszélt spanyolul, sőt, mindig kijelentette, hogy csak angolul hajlandó, annyira gyűlöli az anyanyelvét. És mégis, amikor jött az orgazmus, minden egyes alkalommal azt kiabálta: Si, si, si!

4. Ilyen a nőknek is van nálatok?

Egyszer egy koreai nővel voltam együtt, és miközben simogatta a mellkasomat, megkérdezte, hogy nálunk, nyugaton a nők melle is szőrös-e.

5. Van, ami máshol szégyent hoz a férfira, nekünk meg tök természetes

Etiópiai nővel találkozgattam, és amikor a szexre került a sor, nem engedte, hogy orálisan kielégítsem; azt mondta, ilyet csak a meghunyászkodó, alárendelt férfiak tesznek, és szégyent vallanék előtte, ha a lába között látna. Mai napig nem tudom, ez kulturális dolog lehetett-e, vagy az ő meggyőződése.

6. Kínos reggeli a szülőkkel

Japánban megismertem egy csajt egy bárban, és felmentünk hozzá. Vadul szexeltünk egész éjszaka, jó hangosan; nagyszerű élmény volt. Aztán reggel, ahogy mentem le a szobájából a nappaliba, ott ült az étkezőasztal mellett az egész család. Kiderült, a lány még a szüleivel, rokonaival él. Nem tudtam japánul, ezért csak gyorsan kisurrantam a bejárati ajtón. Életem legkínosabb élménye volt.

7. Megszállott és bizarr orális kényeztetés

Amikor Kolumbiában éltem, minden nő, akit felszedtem, meg akarta nyalni az ánuszomat. Az elsőnél még gyanútlan voltam, és amikor megéreztem ott a nyelvét, gyakorlatilag önvédelemből ejakuláltam. Nem hatotta meg, még akart belőlem, pedig kétszer is elment. Teljesen kiszívta az erőmet, és ő még bírta volna aztán is.

8. Két nő: ebből az egyiknek fogalma sincs az anatómiáról

Egyszer felszedtem egy ukrán csajt. Soha nem volt még együtt másik nővel, marha izgatott volt egész éjszaka. Lassan feloldottam a feszültségét, volt orál, ollózás, és többször elmentünk mindketten. A végén felpattant az ágyról, villámgyorsan felöltözött, én meg csodálkozva kérdeztem: hazamegy? Mire kijelentette, hogy nem, a patikába rohan esemény utáni tablettáért, mindkettőnknek. Nem bírtam abbahagyni a nevetést.

9. Nem érted? Egy lányt nem lehet lecumizni!

Skót vagyok, az egyetemünkön tanult egy maláj lány, akivel összejöttünk. Amikor a szexre került a sor, eszméletlen orált adott. Azt akartam, hogy neki is jó legyen, szóval bevetettem magam a combjai közé. Õ meg totál összezavarodott, nem értette, mit akarok; és hiába magyaráztam, nem fért a fejébe, mire készülök – csak akkor esett le neki, amikor nekifogtam. Eszméletlen orgazmusa lett, rá is kapott a dologra, mondhatni, függővé vált…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Presser Gábor és Koncz Zsuzsa árulásai – megszólal Nagy Feró

origo.hu

Nőkre lőttek Kárpátalján a kényszersorozás miatt - videó

borsonline.hu

Íme a négy legmakacsabb csillagjegy mind közül – Köztük vagy?

hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

ripost.hu

Ronaldo és Messi őrületes csatát vívtak, amíg te aludtál

hirtv.hu

Vezércikk - Magyar Péter egy politikai anarchista + videó

origo.hu

Durván visszavágott Kecskés Enikő állításaira T. Danny

mindmegette.hu

Nagy a felháborodás az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók

ripost.hu

Most érkezett: idegen életre utaló jeleket találtak a világűrben

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

"A kezemben marad egy nagy hajcsomó" - nincs sok hátra, rákkal küzd a válogatott focista

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól