Így játssz a melleiddel szex közben, és megőrül a férfi!

Azzal mindenki egyet ért, hogy a mell egyszerûen gyönyörû. A természet tökéletes alkotása. Ha szex közben tudod, hogy hogyan bánj a testeddel, nyert ügyed van.

Azon túl, hogy a mellek hihetetlenül izgatóak és egyfajta fegyvert adnak a nők kezébe, ez a testrész nagyon érzékeny is. Ezért nem árt tisztában lenni az alapvető szabályokkal, akár a sajátunkkal játszunk szex közben, akár a férfi kényezteti őket. Az biztos, hogy ha jól használod a tested, a pasik egyszerűen megőrülnek majd.

1. Egyeztessetek, hogy mit szabad, és mit nem!

Nem arra kell gondolni, hogy szex előtt megbeszéltek mindent pontról pontra, mert valljuk be, hogy ezzel megölnétek minden szenvedélyt és spontaneitást. Viszont jelezheted a partnerednek, hogy szeretnéd, ha megérintenéd a melleid, és vevő vagy egy kis játékra. Vezesd a kezét, vagy simogasd magadnak a bimbóidat. Ugyanígy, ha valami nem tetszik vagy nem szeretnéd, hogy csinálja, lassan, szavak nélkül állítsd le a kezét.

2. Középpontban a bimbók!

A mellbimbók hihetetlenül érzékenyek. Stimulálásuk olyan hatást válthat ki, mintha a csiklódat kényeztetnék. Ha az ujjaddal izgatod, vagy ha nagyobb domborulatokkal rendelkezel, akár a nyelveddel, azzal nemcsak őrülten begerjeszted a párod, de iránymutatást is adsz neki, hogy mire vágysz igazán. Viszont ne engedd, hogy durva legyen. Fontos, hogy ne veszítsétek el a kontrollt, mert az aktus után még fájdalmat is érezhetsz, ha nagyon erősen játszadozik.

3. Vesd be élőjáték közben!

Amikor orálisan kényezteted a párod, és tudod, hogy oda van a melleidért, vess be egy apró trükköt. Ezt a technikát szintén csak az tudja alkalmazni, akinek nagyobb a cicije. Fogd meg a péniszét, és helyezd a melleid közé. Nyomd össze és imitáld azt a mozgást, mintha a kezeddel izgatnád a férfiasságát. Teljesen eksztázisba fog esni. ha hajlékony vagy, megpróbálhatod ugyanebben a pózban orálisan is kényeztetni.

4. Trükk, ha kisebb a melled!

Akkor sem kell elkeseredni, ha az előző pontban leírtakat nem tudod kivitelezni. Tökéletesen elég egy őrülten szenvedélyes együttléthez, ha a párod péniszével körkörösen simogatod a bimbókat. Villámcsapásként fogja érni a különleges inger. Meglátod, nem marad el a hatás.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!