A férfiak álla elárulja, hogy milyen szeretők

Arról már biztosan hallottál, hogy a férfiak felkarja árulkodik a méretükrõl. Azonban az álluk formájából kiderítheted, hogy milyen szeretõk! Nézd csak!

Szeretnéd már a megismerkedés pillanatában tudni, hogy mire számíthatsz az ágyban, hogy ne érjen semmilyen meglepetés? Akkor a legegyszerűbb, ha megvizsgálod a kiszemelt férfi állát, ugyanis sokkal többet elárul, mint gondolnád. Mutatjuk!

1. Hosszú, széles áll

Általában az ilyen férfi kicsit kevesebb önbizalommal rendelkezik, ezért az ágyban is bizonytalan, óvatos. Ha adsz neki esélyt, idővel igazi lepedőakrobata válik belőle, viszont nagyon féltékeny, kutakodó típus.

2. Hosszú, hegyes áll

Igazi újító a szexben, szereti kipróbálni az ismeretlen dolgokat. Mellette biztosan nem fogsz unatkozni,viszont könnyen manipulál is. Lehet, hogy észre sem veszed, de az ő kezében lesz az irányítás. Mindent úgy alakít, hogy neki jó legyen.

3. Szögletes áll

Álmodozó típus, egy ilyen pasival úgy érezheted magad, mint egy hercegnő. Szereti a romantikát, és nagyon figyelmes szex közben. Szeretné, hogy a szex neked is maximálisan jó legyen. Valódi 21. századi lovag, ha megtalálja a számára tökéletes nőt!

4. Gribedli, kis mélyedés az állban

Az ilyen állal rendelkező férfi igazi kalandor. Szeret olyan dolgokkal foglalkozni, amik teljesen eltérnek a megszokottól. Az ágyban is valódi újító típus, viszont könnyen megeshet, hogy több vasat tart a tűzben egyszerre.

5. Kerek, normál áll

Nagyon őszinte és érzelmes ember. Könnyen ismerkedik és szereti, ha nő kiegyensúlyozott és boldog mellette. Ezért mindent meg is tesz. Nyíltan beszél az érzéseiről, nem titkolja azt sem, ha éppen kicsit gyenge. Az ágyban figyelmes és érzéki.

6. Lapos áll

Ha lapos az álla a pasinak, az általában azt jelzi, hogy nagyon függ mások visszajelzésétől. Szüksége van arra, hogy a külvilág megerősítse a lépéseit, cselekedeteit. Szex közben is vezetést igényel, ha rá is érez arra, hogy mi a jó neked, a legjobb, ha megkapja a visszacsatolást is, hogy biztos legyen a dolgában. De kis segítséggel szenvedélyes szerető válik belőle.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!