Ezt gondolják magukról a hatalmas mellű nők

Észvesztõ domborulatok, látványos dekoltázs: minden férfira hatással van a dús cici. De vajon mit gondolnak saját magukról a nagy mellû nõk? Összeállításunkból kiderül!

A nagy mellekről a férfiaknak eszükbe se jut, hogy bármilyen hátránnyal járhatna a nő számára. Pedig van jó néhány ilyen eset.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    A mell azon kívül, hogy az abszolút nőiséget hivatott szimbolizálni, sok nőnek okoz olyan problémákat, amikkel szinte minden nap szembesülniük kell.

Júlia, 34:

Nagyjából 20 éve nagyok a melleim - az átlaghoz képest jóval nagyobbak. És ezzel együtt élni nem volt mindig egyszerű, ahogy most sem az. Két hatalmas dudával egyszerűen lehetetlen elkerülni az emberek figyelmét.

Ha a piacra mentem, akkor mindig a legszebb darabokat kaptam egy nagy kacsintással egybekötve. Ekkor voltam kb. 13 éves. Az árus természetesen a melleim és a szemem között váltogatta a tekintetét, de leginkább a mellkasomon időzött sokat. 

Az egyik napon a nagynénémmel voltam, amikor a kikért csirke mellé még hozzárakott két combot is, és az mondta az eladó: 

Egy kis extra ajándék a növőfélben lévő kislánynak...

Borzasztóan szégyelltem magam. Ekkor már C kosaras melltartót kellett hordanom, mire 15 lettem a D lett a méretem. 

Vannak olyan napok, amikor kifejezetten szexinek érzem magam a melleimmel, de például amikor nyáron beizzad alatta a bőröm és mindig hintőporozni kell, vagy amikor melltartót vásárolok és csak kisebbeket találok, akkor teljesen ki tudok borulni...

És igen, jól esik, ha elismerően megbámulnak, de amikor beszélgetés közben a szemem helyett inkább a kebleimet nézik, az sem tartozik a legkellemesebb élmények közé.

Mindenki hozzájuk beszél. Még a nők tekintete is odakalandozik...

Lapozz a folytatáshoz!


Tündi, 42:

Majdnem minden nap derék- és hátfájással küszködöm, a csinos melltartókat el lehet felejteni, mivel a fél mellemet se takarják. Az emberek kihívásnak érzik, ha valakinek nagy melle van.

Aludni sem egyszerű vele, hason egyszerűen lehetetlen feküdni, oldalt és háton pedig jobbra-balra gurulnak és nyáron egyből leizzadnak. Sportolni se egy leányálom, megtalálni azt a mozgásformát, ami a legmegfelelőbb az adottságaimhoz.

A futással meg sem próbálkozom, elég volt anno tesiórán a fiúk állandó figyelmének középpontjában lenni.

Ráadásul sokan megbélyegeznek, hogy minek teszem ki. Hát hová rakjam őket? Kitöltik a kis dekoltázsú felsőket is olyannyira, hogy a vágás majdnem a mellem háromnegyedénél köt ki. Nem egyszerű ruhát sem venni vele, szinte mindegyikben kihívónak nézek ki.

Volt több barátom akik egyértelműen kötözködtek, hogy mit vegyek fel, nehogy másnak is mutogassam már a melleimet.

Erre azt válaszoltam, hogy találjanak olyan ruhát, amiben kisebbnek látszik és azt fogom felvenni.

Való igaz, hogy imádják és szép, de legalább ugyanannyi féltékenységre is adnak okot. Kisebb mellű nőtársaim sokszor annak tulajdonítják a sikereimet, hogy nagy a mellem. Ehhez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni... Talán annyit, hogy töltsenek pár hónapot nagy mellekkel és a kellemes élményeket mérlegeljék a hátrányaival.

A férfiak többsége ennek ellenére imádja a nagyon nagy melleket, és már a látványuk is elbűvöli őket. A dús kebleket sokkal nőiesebbnek, erotikusabbnak tartják. Azt is szokták mondani, hogy a nagy mellektől szexuális töltetet kap a női test, és így nagyon is kellemes hozzáérni.

Nem vitatkozunk...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!