Ez az, ami a szexnél is jobban számít partnerednek a csillagjegyek szerint

Ahhoz, hogy egy kapcsolatban fennmaradjon a szikra, szexuális vonzerõre van szükség. Azonban vannak más dolgok, amik még ennél is fontosabbak. Mutatjuk a horoszkóp szerinti elemzést!

Szerző Fehér Elena

Ahogy a partnereddel való kapcsolatod elmélyül, nemcsak a vágy az egyetlen dolog, ami kettőtöket együtt tart. A szenvedély ugyanis nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat hosszú ideig fennmaradjon. Az állatövi jegyek alapján érdemes figyelembe venni azt, hogy vannak olyan dolgok, amelyek sokkal többet jelentenek számodra, mint a szex.

KOS (03.21-04.20)

Mivel a tűz jegyekhez tartozol, ki nem állhatod az unalmat. Szükséged van a kapcsolatodra, szükséged van valakire, aki levesz a lábadról és azt érzed vele, hogy valójában élsz. Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt, létfontosságú számodra egy olyan partner, akire  mindig szenvedéllyel és vágyakozással nézhetsz.

BIKA (04.21-05.21)

Amit nem bírsz elviseli, az az, hogy a partnered hűtlen legyen hozzád. Szereted, ha olyan valakivel vagy, aki soha semmi rosszat nem tesz a hátad mögött. Párodtól teljesen hűséget és megbízhatóságot vársz. Nincs hely az életedben csalók számára.

IKREK (05.22-06.21)

Olyasvalakit szeretnél, aki jól ismer téged, és elfogad az összes hibáddal együtt. Azért ne felejtsd el, hogy nem lehet mindenkit kiállítani a pályáról, aki az átlagosnál nagyobb ítélőképességgel rendelkezik. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod életed napos és kevésbé napos dolgait.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (06.22-07.22)

Egy éjszakai randi a városban nem elég számodra, hacsak nem olyan, mint a romantikus filmekben. A partnerednek mindent meg kell tennie azért, hogy érezd, szeretve vagy és megérdemel téged. A romantika az , amivel igazán le lehet venni téged a lábadról.

OROSZLÁN (07.23-08.23)

Nincs szükséged arra, hogy partnered állandóan téged imádjon és te sem akarod ugyanezt tenni vele. Olyasvalakire tudsz támaszkodni, aki hajlandó kompromisszumokat kötni és félúton találkozni. Azt tekinted partnerednek, aki az élet különböző fázisaiban csapattársként tud együttműködni veled.

SZÛZ (08.24-09.23)

Utálod, ha olyan emberekkel vagy körülvéve, aki előtt nem lehetsz önmagad. Partnerednek el kell érnie, hogy komfortosan érezd magad mellette, éreztetnie a szeretetét és elismerni akkor is ha pólót és rövidnadrágot viselsz.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (09.24-10.23)

Szereted partnereid nyitogatását egészen intim szinteken, és ugyanezt tőle is elvárod. Az átláthatóság és a becsületesség rendkívül fontos számodra, így ha partnered hosszú időn keresztül veled akar lenni, ezeknek teljesülnie kell.

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Nagyon megalapozott ember vagy és nem vársz el túl sokat a partneredről. Csak azt szeretnéd, hogy valaki mosolyogjon és mindig boldoggá tegyen. Számodra a partnered a megoldás bármilyen negatív érzésre, amelyet érezhetsz.

NYILAS (11.23-12.21)

Nem áll számodra távol, hogy függjél valakitől, ennek ellenére te egy erős és független személyiség vagy. Szükséged van valakire, aki tiszteletben tartja a privát szférádat. A túlzott tapogatózás vagy megkérdőjelezés azonban arra sarkallhat, hogy kilépj a kapcsolatból.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (12.22-01.20)

Partnerednek érzelmileg stimulálónak kell hatnia, akárcsak te magad. Szereted a hosszú, minőségi beszélgetéseket, olyasvalakire vágysz, aki mellett nap mint nap intelligensebbnek és többnek érezheted magad.

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19)

Szükséged van arra, hogy partnered bátorítson és észrevegye a benned rejlő potenciált. Olyan embernek kell lennie, aki életed minden helyzetében támogatólag hat, főleg akkor, amikor kevés önbizalommal rendelkezel.

HALAK (02.20-03.20)

Fontosak számodra azok a pillanatok, amikor a legjobb barátoddal együtt tudsz nevetni. Ugyanezt várod el partneredtől is. Szükséged van valakire, aki annyira tud nevetni, hogy a hasa fájdul meg tőle. A negativitást egyszerűen képtelen vagy elviselni.

Szerző Fehér Elena

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!