Elárulták a férfiak: ez a legrosszabb, amit egy nő tehet a kezével orál közben

Az elõjáték közben a kéznek ugyanolyan fontos szerepe van, mint szájnak és a nyelvnek. Sokan azonban azokat a technikákat alkalmazzák, amiket fiatal korukban használtak. Nem árt ezt is fejleszteni!

Emlékszel még az első együttlétekre, amikor fiatal voltál, és minden ismeretlen és izgalmas volt? Egyetlen érintéssel őrült vágyat tudtál szítani a másikban, mert még mindketten tapasztalatlanok voltatok. Felnőttként azonban hajlamos elfelejteni az ember, hogy a szexben is illik fejlődni, és kipróbálni új dolgokat. Felejtsd el a régi technikákat, amik az orális szexszel kapcsolatban megmaradtak a repertoárodban! Most elmondják a pasik, mit utálnak a legjobban. Ezeket érdemes kerülnöd mostantól!

1. Kevés a síkosító

Az egyik legrosszabb érzés a pasinak, amikor mindenféle nedvesség nélkül, őrült tempóban mozgatod a kezed, mintha egy smirglit húzogatnál a péniszén. Jujjj... nem kellemes. Erre nagyon figyelj! Akár plusz síkosítóval, hiszen ezt nem lehet túlzásba vinni. Próbálj olyat választani, aminek az íze nem zavaró számodra.

2. Túl erős szorítás

Nem szabad szem elől téveszteni, hogy mégiscsak ez a legérzékenyebb pontja a férfiaknak. (Persze, ha a gyomrukat nem számítjuk).  Egy kis szorítás nagyon kellemes és izgató lehet a pasinak, de ne ess túlzásba.

3. Ékszerek

Itt nincs kiskapu. Egyetlen gyűrű se maradjon a kezeden, amikor szexeltek. Még ha nagyon vigyázol, akkor is történhet valami gikszer, arról nem is beszélve, hogy nem tudja úgy elengedni magát a párod, ha attól retteg, hogy véletlenül megsérti az egyik.

4. Hatalmas körmök

Hasonló a helyzet, mint az ékszereknél. Persze, ha műkörmöd van, akkor nem lehet mit csinálni, mégsem szexelhetsz kesztyűben, de tudsz vigyázni. Viszont ha nincs műkörmöd, fontos, hogy ne csikarjon, ha beszakadt vagy letört, mindenképpen vágd vagy reszeld simára.

5. Nagyon vad vagy!

Semmi gond nincs a hevességgel. Nyugodtan ugorjatok egymásra, de fontos, hogy figyeld a visszajelzéseket. Ne ess át a ló túloldalára! Ha azt látod, hogy az élvezet helyett inkább feszeng, vegyél vissza a tempóból.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!