7 technika, hogy tüzesebb legyen az orál, mint valaha

Nem kell, hogy az elõjáték monoton és unalmas legyen. Ha megtanulsz néhány új trükköt, soha nem fogja megunni a párod a szexet veled.

Az orális szex sokkal több, mint előjáték. Nagyok sok múlik azon, hogyan csinálod. Nem árt, ha tisztában vagy néhány alapvető szabállyal és  folyamatosan csiszolod a technikád, hogy meglephesd a párod. Mutatjuk!

1. Csináld élvezettel!

Egyik férfi sem szereti, ha csak úgy állsz a dologhoz, mint egy kötelességhez, amin túl szeretnél lenni. Igazi élményt úgy adhatsz a párodnak, ha látja rajtad, hogy mennyire élvezed, amit csinálsz, hogy érdekelnek a visszajelzések. Sokszor nézz a szemébe, és úgy kényeztesd, hogy lássa, hogy majd megőrülsz érte.

2. Kezdeményezz!

Ha mindig neki kell rávezetnie az orális szexre, egy idő után monotonnak és kényelmetlennek fogja érezni. Viszont ha te is kezdeményezel, nem gondolja majd azt, hogy rád erőlteti.

3. Légy szexi!

A szex akkor válik unalmassá, ha elhanyagoljuk. Ne hagyjátok, hogy ez megtörténjen. Na hagyd el magad, és ne akard letudni, mint egy hétköznapi "gondot". Tedd rendbe magad és vedd fel a legszexibb fehérneműdet, utána pedig a szemeddel és az egész testeddel hódítsd meg újra és újra a pasid.

4. Találd meg a legjobb pozíciót!

A jó póz megtalálása ugyanolyan fontos, mint a technika. Mindenkinek más a kedvence. Több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos a kényelem, de közben az is, hogy jól nézz ki abban a helyzetben, és nem utolsósorban, hogy tökéletesen kivitelezhető legyen a szájjal való kényeztetés. Kísérletezz, amíg ráleltek a nektek leginkább tetszőre.

5. Fordítsd el a fejed!

A pasik a látványra mennek. Nagyon izgatja őket a vizuális stimuláció. Ha egyenes fejjel csinálod, kitakarod a lényeget.  Ha nem is folyamatosan, de jó, ha időközönként elfordítod a fejed, hogy tökéletes rálátása legyen a "show"-ra.

6. Ne csak az ajkaidat használd!

Az orális szex sokkal több annál, mint hogy a szádba veszed a párod férfiasságát. Használd a kezed és nyelved is! A kéz egyfajta meghosszabbítsa lehet a szádnak, és egy kis csavarással vagy a tempó megváltoztatásával a mennyekbe repítheted a párod. És közben a nyelved se tétlenkedjen. Vezesd végig körkörösen a péniszen, és megőrül majd tőle a partnered.

7. Add át az irányítást!

Az aktus alatt egyszer! Nem kell elkényeztetni, mert még megszokja. Viszont ha néha megengeded neki, hogy ő diktálja a tempót, attól felpörög majd. Hagyd, hogy megfogja a fejed, vagy kicsit meghúzza a hajad. Szinte küzdeni fog, hogy ne durranjon el, ha megengeded, hogy ő vezessen.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!