Rossz hír a férfiaknak: kiderült, miért veszélyes a kutyapóz

Kevés férfi gondol a testi épségére, ha épp elragadja a vágy, néha pedig nem ártana, ha megszólalna fejükben a vészcsengõ!

A kutyapóz és annak variációi nem véletlenül számítanak a legkedveltebb szexpózoknak: a domborodó popsi, a tökéletes látvány és a behatolás szöge is hatalmas élvezetet nyújt! Ám a klasszikus figura veszélyes is lehet, mégpedig a lábakra!

Veszélyben a térded!

A leggyakoribb felállás szerint, ha egy férfi hátulról hatol be a nő vaginájába, akkor mögötte térdel: ez viszont durván megterheli a sérülékeny ízületeket! Pláne, ha nem az ágyban, hanem a padlón (konyhaasztalon/rét gyepén) kap el titeket a vágy!

Akinek érzékeny vagy éppen sérült a térde, esetleg nagyobb túlsúllyal küzd, annak érdemes inkább a fekvő pozíciót választania akkor is, amikor hátulról kívánja meg a partnerét, hiszen a szeretkezés hevében az agyat elborító endorfin elnyomhatja a fájdalmat, ami így csak az orgazmus után jelentkezik - akkor viszont nagyon!

Vigyázz a combodra!

Egy másik verzió még forróbb élményt nyújt: ha térdelve, hátulról hatolsz be, de az egyik lábaddal támadóállásban a nő combja mellett támaszkodsz, azzal azt éred el, hogy még szorosabban tudsz mögé simulni és az ágyékod a csiklóját is izgatja közben. Igen ám, de bármilyen észvesztő is a helyzet, sokkal jobban megterheli a combizmaidat, mint a hagyományos verzió!

A térdelő lábadra sokkal több súly esik, és egyensúlyoznod is azzal kell, ettől viszont csúnyán beállhat a combfeszítő izmod. A másik, támaszkodó lábaddal pedig egyfelé terpesztesz, amivel a belsőcombon található lovaglóizmot tudod meghúzni. Márpedig ezeket szintén csak a beteljesülés után veszed észre - és egetrengető páros orgazmus ide vagy oda, sántikálva lekecmeregni a barátnődről nem túl daliás dolog!

Hátulról csinálni kétségtelenül isteni élmény, de figyelj közben az erőnlétedre és a teljesítőképességedre, különben nemcsak a büszkeséged, de az egészséged is csorbát szenvedhet!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!