5 dolog, amit soha ne csinálj szeretkezés után

Sokaknak a szeretkezések utáni összebújás a legjobb rész. Bebizonyították, hogy azoknak, akik szeretnek ölelkezni, sokkal jobb a szexuális életük és a párkapcsolatuk is kiegyensúlyozottabb. Van azonban néhány dolog, amelyeket jobb, ha elkerülsz.

Szerző Ripost

Számos hibát elkövethetünk szeretkezés után, amely később nagy gondot okozhat. Összegyűjtöttük az 5 legjellemzőbbet.

1. Ne hagyd figyelmen kívül a tested

Sok nő érez fájdalmat a szex után - és figyelmen kívül hagyni a testünk ezen jelzéseit a legnagyobb botorság. Ezt a fájdalmat az okozhatja, hogy sérülések keletkeznek a hüvely falán. Ekkor jó, ha kis szünetet tartunk és csökkentjük az együttlétek számát egy rövid ideig.

2. Nem megyünk el a fürdőszobába

A leggyakoribb oka annak, hogy a nők húgyúti fertőzést kapnak az, hogy nem pisilnek szex után. Szeretkezéskor ugyanis számos baktérium kerülhet be a húgycsőbe, amit ha nem mosunk ki, komoly gondokat okozhat.

3. Nem teszteltettük magunkat nemi betegségekre

Akár állandó partnerünk van, akár váltogatjuk őket, célszerű szűrésekre járni.

4. Elfelejtjük ellenőrizni a fogamzásgátlót

Könnyű elfelejteni bevenni a fogamzásgátlót, hiába kell minden nap ugyanakkor bevenni. Ha kihagytunk egyet, mindenképpen várjunk pár napot, míg újra szexelünk.
De ha óvszerrel védekezünk, akkor is célszerű megnézni, hogy nem szakad-e el vagy lyukadt ki.

5. Nem kaptunk sürgősségi fogamzásgátlást, amikor szükségünk volt rá

Ha nem szerepel a gyermekvállalás a terveink között, de elszakadt a gumi, akkor mindenképpen ki kell váltanunk a 72 órás gyógyszert. Ne felejtsük el és ne halogassuk, hiszen ahogy a neve is mutatja, csak a szexuális együttlét után három napig hat.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!