Náluk bizarrabb párkeresőket még nem látott a Tinder! És te sem!

Nem kell minden fotónak szupernek lennie. De ezt mégis hogyan gondolták...?

Na de mi is a Tinder, és hogyan is működik? Ez egy applikáció, ami partnerkeresésre szolgál. A Tinderrel az ember megnöveli az esélyeit, hogy akár az előtte álló éjszakára, vagy akár a következő éveire megtalálja a párját. A Tinderen - első körben - fotóinkkal tudjuk rávenni a másik felet az ismerkedésre. Éppen ezért az ember azt gondolná, hogy mindenki próbál minél inkább megnyerő képet kitenni magáról, erre tessék...

Feltúrtuk kicsit a netet, és csodákat találtunk! Ezek a képek mind a Tinderen futottak vagy futnak. Ezt nézd!

1. Itt van kezdetnek Shannon. Ûrutazós és/vagy csillagközi szerepjátékokra tökéletes partner. Sikerült különösen előnyös szettet választania.

2. Chris minden bizonnyal azt szeretné mutatni, hogy ő végtelenül életvidám és vicces. De a legjobb, amit el tudunk mondani erről a képről, hogy tetszetős a hasizma.

3. Rachelt egyszerűen nem tudjuk hova tenni. Õ ugyanis macskának képzeli magát. És valószínűleg azt gondolja, hogy ez jól áll neki. Senki nem merte még megmondani, hogy téved.

4. Nevesincs versenyzőnk is az állatos témában akar érvényesülni. És mi nagyon, de nagyon nem szeretnénk, ha tényleg szembejönne egy ilyen alak.

5. Becca! Az ég szerelmére, ezt hogyan gondoltad?!

6. Ben éppen az a pasi, aki minden netes ismerkedő álma. Pszichopata tekintettel, fülig véresen vigyorogni a kamerába - hát ki tudna ennek ellenállni...

7. Sarah nem bízza a véletlenre a párkeresést. Tudja, mi a legnagyobb erőssége, és nem fél megmutatni. Csak aztán ne sírjon, hogy mindenki csak szexre akarja használni őt.

8. Brandon, aki férfinévvel kénytelen élni nő létére, hát, nem úgy néz ki, mintha kiheverte volna ezt a névadási frusztrációt.

8. Nicholas lába alól pedig már csak egy kiterített medvét utánzó műszőr hiányzik, hogy igazán tökéletes legyen az összhatás...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!