Létrehozva: 2017.04.21.

5 egyszerű mozdulat az ágyban, amivel mindig megérintheted a G-pontot

A nõi orgazmus igazi rejtély. Sok férfinak meggyûlik a baja vele, de ha tudjuk, hogy pontosan mit érintsünk meg, gyerekjáték lesz a vadító élvezet elérése.

Szerző Sors Edina

„Nem minden nőnek van G-pontnál érzékelt orgazmusa, ami teljesen normális” - mondja Sari Cooper szexterapeuta, és igaza van, mert kutatások szerint a nők egyharmada élte át ezt a fantasztikus érzést.

Ne add fel, hiszen ez bármikor megtörténhet veled is. Most mutatunk 5 egyszerű mozdulatot, ami segíthet, hogy végre átéld a mennyei gyönyört.

 

1. Gyöngéd kanalazás

Feküdj az oldaladra, és engedd, hogy a partnered hátulról mögéd kerülhessen, és így hatoljon be. Ebben a helyzetben a merev pénisz olyan szögben áll, hogy nagy eséllyel a hüvelyfal azon részét ingerelheti, ahol a G-pont elhelyezkedik. Közben persze arra is van lehetőséged, hogy tartsd, vagy magadhoz húzd a partered combját, ezzel elősegítve a mélységet. Ne feledd, hogy ebben a pozícióban a mellbimbóidat is könnyen eléri a férfi, sőt, még a csiklód is szabadon simogathatóvá válik. Ez fokozza a véráramlást a G-pont felé, így az orgazmus elmaradhatatlan.

2. Szezám tárulj

Fordulj hanyatt, engedj teret partnerednek, hogy a bal lábad fölé helyezkedhessen, a jobb lábad pedig megemelhesse a vállára. Így az övé lesz az irányítás, ő vezérli a ritmust is, te csak add át magad  az érzésnek. Természetesen ebben a pózban hangot adhatsz annak, hogy pontosan mit érzel, segítve ezzel a partnered, hogy megtalálja a mindkettőtöknek élvezetet nyújtó tolóerőt. 

3. Érzéki dorombolás

 

Feküdj hasra, és emeld meg a csípődet, a kényelem kedvéért rakjatok a hasad alá 2-3 párnát. Így a partnerednek roppant egyszerű lesz a behatolás, számodra pedig kényelmes lesz a póz. Ez a helyzet is remek lehetőség arra, hogy a párod pénisze a G-pontot ingerelhesse, hiszen pontosan a hüvelyfalhoz fog behatoláskor ütközni. Már csak a megfelelő szöget és mélységet kell megtalálnotok, ehhez pedig te tudsz segítséget nyújtani. Természetesen az is növelheti az izgalmat, hogy ilyenkor olyan szavakat használsz, ami mindkettőtöknek gyönyört okozhat. Ez a pozíció a kutyapóz egy olyan változata, ami több szögben ad lehetőséget a behatolásra, így nagy valószínűséggel összejön számodra a G-pont orgazmus.

4. Élvezet a csúcson

A partnered feküdjön hanyatt, te pedig ülj az ágaskodó hímvesszőbe behajlított lábbal, úgy, hogy a combjain hátul támaszkodj meg. Ezt a póz a „három kincs ládája” is. Hiszen nem csak a G-pontot keresheted meg a mozgásoddal, és irányíthatod a péniszt a saját hüvelyfalad legbizsergetőbb pontja felé, hanem a csiklód és a mellbimbód  is könnyen elérhetővé válik a párod számára, mindkettőtök legnagyobb örömére.

5. Add meg magad és nyílj meg!

Helyezkedj el kényelmesen a hátadon. Emeld meg mindkét lábad, és húzd a mellkasodhoz. Partnered  térdeljen le úgy, hogy a csípődet meg tudja közben fogni. Ebben a helyzetben te teljesen meg tudsz a párodnak nyílni, így a tolóerő akár keményebb, akár lágyabb is lehet. Szinkronba hozva kettőtök vágyainak, érzéseinek lüktetését, ez  eljuttat benneteket a várva várt élvezetig.

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Friss képek az orosz-ukrán háborúról

origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

mandiner.hu

Micsoda egy nyomorult, leépült, ostoba barom ez az ember

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

vg.hu

Ebben még Ausztriát is megelőztük – megnéztük az autót, amelyből csak két darab van Magyarországon

origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

ripost.hu

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól