4 szexpóz, amit mindennél jobban akarnak a nők

Ezer nõ vett részt abban a kutatásban, melyben célzott kérdések alapján szexuális szokásaikról vallottak színt. Így végre kiderült, melyik az a négy szexpóz, amit titokban nagyon imádnak a nõk.

Szerző Gaál József

Tizenegy szexpóz közül kellett a hölgyeknek kiválasztaniuk a kedvenceiket a Menshealth felmérésében – és láss csodát, az eredmények alapján úgy tűnik, hogy a nők is az izgalmat és a kalandot keresik a szexben! Az 1100 válaszadó értékelésében a misszionárius póz csúnyán utolsó lett. Az első négy helyre ezek a pózok a befutók.

1. Arccal előre

A megkérdezettek 48 százaléka rangsorolta ezt a pózt a top három közé. Az megkérdezettek választásukat azzal indokolták, hogy ebben az érzéki és romantikus pózban a férfi szabadon simogathatja és csókolhatja a melleket, miközben a nő a saját ritmusában diktálhatja a szex tempóját, amivel sokszor könnyebb elérni az orgazmust.

2. G-pontos játszma

32 százalék értékelte a legjobbak közt ezt a felállást, méghozzá azért, mert a felhúzott, feszesen tartott lábak között behatoló pénisz így nagy eséllyel stimulálja a vagina belső falán lévő G-pontot (vagy a G-területet, ha így jobban tetszik), ez pedig a vaginális orgazmus egyik legfőbb feltétele.

3. Vasaló 

Ebben a klasszikus kutyapóz-variánsban kvázi le kell dózerolnod a párod, amit nem csak a te fogsz imádni, hiszen ebben a kutatásban megkérdezett lányok 31 százaléka rajongott ezért a pózért nagyon-nagyon. Az ok: a nő sokkal mélyebbnek és nagyobbnak érzi így a péniszt, és van valami vadállatias és mocskosan szexi ebben a felállásban.

 

4. Az álló postás

Az összeállítás utolsó pozitúráját a megkérdezettek 30 százaléka sorolta be személyes kedvencei közé. Miért? Mert a kinyújtott és összezárt combok között beszűkül a vagina, így a ki-be járó péniszed is sokkal jobban kitölti azt belülről. Emellett ebben a pózban, míg az egyik kezeddel a lábait fogod, a másikkal kedvedre (de leginkább az ő kedvére) izgathatod a csiklóját a katartikus orgazmus elérése érdekében.

 

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!