4 forró tipp, hogy vadítóan izzon a szenvedély

Egy hosszú kapcsolatban sem kell, hogy kihunyjon a vágy. Néhány izgalmas újítással megtarthatjuk a szenvedélyt.

Szerző Sors Edina

Izgalomra vágysz az ágyban? Elő a bilinccsel! Semmi nem izzíthatja jobban a szenvedélyt mint, amikor kikötözitek egymást. Egy ilyen helyzetben fontos a bizalom és a kommunikáció. Kezdjétek az alapokról, találjátok meg a mindkettőtöknek megfelelő utat és határozzátok meg az időtartamot. Ha mindezzel megvagytok, indulhat a kéjutazás.

 

A kikötözés izgalmas, úgy a legjobb, ha menet közben cseréltek is. Választhatsz, hogy amíg ő tehetetlen, mit szeretnél pontosan. Az egekbe húzhatod a vágyaid, hosszan és kínzóan izgathatod, meglovagolhatod, miközben ő egyáltalán nem érhet hozzád. Felfedezheted teste minden négyzetcentiméterét. Ha csak összekötöd a kezét, megkérheted, hogy minden kívánságodat teljesítse.

1. Húzd el a mézes madzagot!

Kötözd ki egy székhez vagy az ágyhoz, majd toppanj be a szobába kedvenc desszertjével. Kezdd el erotikusan enni, és közöld vele, hogy eszed ágában sincs adnod belőle. Közelíts a villával a szájához, majd véletlenül ejtsd a melledre a falatod. Ha enni szeretne, talán a bőrödről megteheti.

2. Lassan fedezd fel a testét!

Mivel kiszolgáltatott helyzetben van, tökéletes alkalmad nyílik, hogy minden apró részt felfedezz a testén.

Hosszan kényeztetheted mindenhol, még végül már szinte fájdalmasan nyög a kéjtől.

 

3. Lovagold meg!

Teljesen más élményben lesz része, mint egy megszokott együttlétnél. Te határozod meg az intenzitást, és a behatolás mélységét. Ha még nagyobb izgalomra vágsz, kösd be a szemét is. Így más érzékszervei felerősödnek majd. Felforr a levegő körülöttetek, és a tudat, hogy mennyire begerjesztetted, téged is felhevít majd.

4. Élvezd, hogy nálad az irányítás!

Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne, majd kéresd magad, és csak hosszú idő után teljesítsd, lassan és gyengéden. Mondd el, hogy te mire vágsz, és ellent mondást nem tűrően vedd rá, hogy meg is történjen. Azért csak óvatosan, sose feledd, hogy ha cseréltek, te leszel a tehetetlen pozícióban, kikötözve.

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!