Létrehozva: 2017.02.17.

Egy kis gyorstalpaló: ez a tuti női orgazmus titka

Ezúttal is kihagynánk a méhecske-virág rébuszokat, és igen konkrét, naturális tanácsokkal látunk el, hogyan érintsd meg szíved választottját a lába között. Jaj, nem kell ennyire megköszönni, hiszen ezért dolgozunk.

Szerző Sors Edina

1. Kedvesen és nedvesen

Kezdésnek egy aranyszabály: soha ne izgasd a nőt úgy, hogy zéró nedvességgel indul. Ha magától az előjátéktól nem sikerült benedvesednie, akkor vagy nyelvvel kezdd a játékot, vagy nyálazd be az ujjaidat, mielőtt nekifogsz. Nedvesség nélkül az izgatás nemhogy hatástalan, de akár még fájdalmas is lehet, szóval nagyon figyelj erre.

2. Hagyd fent a bugyit

Egy darabig, vagy jó darabig. Ez azért is jó, mert sokszor az azonnali behatolás túl sok: a rendes felizgulás előtt még túlérzékenyek a klitoriális részek. Ezért simogasd a bugyin keresztül, egy-egy ujjal lopakodj be, majd gyere ki, húzd oldalra a fehérneműt a vaginánál és vissza. A gyakorlati hatás mellett pszichológiai izgalomfaktora is van: mintha egy nyilvános helyen csinálnátok, ahol nem lehet levenni a fehérneműt – ez pedig a legtöbb nőnek határozottan szexi gondolat.

3. A női nemi szerv is változik

Ahogy a hímvessző is megmerevedik vagy lelohad, úgy a hölgyekben is tapintható fizikai változások mennek végbe egy aktus során. Ezért ha már az előjáték első percében azt a pontot próbálod izgatni a csiklójánál, amitől mindig el szokott menni, ne lepődj meg, ha nem válik be: a hölgy még nem nyílt ki eléggé, a vér nem tolult a csiklóhoz és még nincs csiklómerevedése (így hívják ugyanis a csikló izgalmi állapotban lévő megduzzadását). Ezért kezdd a lenti ujj-játékot a következő tippünkkel.

4. Nagyajkaktól befelé

Reméljük, vágod fejből a nemi szervek részeit, de ha nem, akkor mondjuk, hogy a nagyajak a külső két ajak, míg a beljebb lévőket kisajkaknak nevezzük. Kezdd az izgatást úgy, hogy le-fel simogató mozdulatokkal kényezteted a külső ajkakat, majd lassan széttárva haladj a kisajkak felé. Ajánljuk, hogy fogd a mutató és a gyűrűsujjad közé a nagyajkakat, így a középső ujjadat finoman betolhatod a hüvelybe, ha érzed, hogy kellően benedvesedett a partnered.

5. Csikló: fityma és makk

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de igaz: a nőknek is van fitymája és makkja, így hívják ugyanis a klitorisz két részét (a csiklót és a kis bőrt a csikló fölött). A bőrrészt (és nem alatta) körkörös, felfelé ívelő mozdulatokkal kezdd el izgatni, így egyrészt befolyásolod  a vérkeringést, másrészt nagyon beindíthatod azzal, hogy nem érsz még konkrétan a csiklóhoz, csak körülötte játszol.

6. Fel a vénuszdombon

Bármilyen csiklóirányú simogatást, valamint a nagy- és kisajkak izgatását százszoros intenzitásra emelheted, ha feltolod hüvelykujjal a csikló fitymája fölött a kis zsírpárnát, amit vénuszdombnak hívnak. Így egyrészt sokkal jobban hozzáférsz a szemérmes részekhez, másrészt teljesen ki is tárul a női nemi szerv összes külső része.

7. Az a bizonyos G-pont

A G-pont a legtöbb szakértő szerint a hüvelyi fal elülső, has felőli oldalán van körülbelül középen. Tenyérrel felfelé kezdd el ujjal izgatni a belső falat, először gyengédebben, majd miután érzed, hogy benedvesedett, erősebb és mélyebb mozdulatokkal folytasd. Ha már nagyon benedvesedett, akkor ne félj két ujjat betenni – a legtöbb nő nagyon szereti, ha kitöltik belül.

8. A méhnyak felé

Ha a barátnőd szereti a mély behatolást, akkor nem kérdés, hogy élvezni fogja, ha az ujjaiddal kényezteted. Lassan, egyre mélyebbre, majd teljesen az ujja(i)d tövéig juss fel a hüvelyben, egészen a méhnyakig, ami egy nagyon érzékeny és kéjes hely a nőkben. Amint bent vagy, finoman masszírozd belülről a falat állandó kis nyomásokkal, és figyelj, hogyan reagál rá: az elégedett nyögés természetesen folytatást jelent, elhúzódás vagy felszisszenés esetén viszont gyere kijjebb.

9. Mindkét kézzel

A női nemi szerven, szervben és környékén számos pont van, aminek a stimulálása gyönyört okoz. Ezért azt javasoljuk, hogy vesd be mindkét kezedet és különböző pontokat izgass egyszerre: finoman mozgasd benne az ujjad, miközben egy másik ujjad a csikló felső részén köröz, megint másik ujjad pedig a gátrészt (a vagina és a végbélnyílás közti rész) simogathatja.

10. Válts pozíciót

Ha már vannak bevett módszereid, melyekkel a csúcsra járatod a csajod, akkor nehogy elfelejtsd őket, sőt! Duplázd meg az élményt azzal, hogy ugyanezt eljátszod vele egy másik pozícióban. Ha eddig például a hátán feküdt a nő, akkor megpróbálhatjátok úgy, hogy kutyapózban van vagy épp a fejed fölött térdel.

Összességében a jótanácsunk: légy kreatív, a barátnőd hálás lesz érte.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

mandiner.hu

Megvan Magyar Péter pártjának első fővárosi jelöltje, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes egyből reagált

metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól