A nők szerint, ilyen a tökéletes férfiasság

Bár sokan mondják, hogy nincs ideáljuk, és elfogadják a partnerüket úgy, ahogy vannak. A nõk fejében azonban mégis létezik a kép a tökéletes péniszrõl.

Ezek a nők bátran vállalják a véleményüket, és kitálalnak, hogy ha meg kellene tervezniük a tökéletes péniszt, az milyen lenne számukra. Persze nem beszélhetünk egységes véleményről, hiszen mindenkinek mást jelent az ideális. Lássuk, mire vágyik igazán a gyengébbik nem!

1. "Számomra nagyon fontos a hossz és a vastagság is. Bizonyos pózokat csak kellő méretű hímtaggal lehet kivitelezni, és az is szeretem, ha teljesen kitölti a hüvelyem." (Tina, 28)

2. "A legjobb ha pont olyan formájú, hogy aktus közben izgatja a G-pontomat. Majdnem minden pénisznél meg lehet találni azt a pózt, ahol ez megvalósulhat, de van amelyiknél nem. A legjobb, ha valamelyik irányba egy kicsit görbül." ( Betti, 34)

3. "A tökéletes hímtag hosszú. A vastagság nem is számít nekem annyira. Csak az a lényeg, hogy szex közben ne féljek attól, hogy a mozgás miatt kicsúszik, mert az nagyon kellemetlen, hiszen a hüvely környéki terület nagyon érzékeny." (Ildi, 23)

4. "Imádom a banán formát, ami egy kicsit felfelé görbül. Ami még a gyengém, hogy ne fehér legyen. Inkább a sötétebb, barnás árnyalatot kedvelem." (Móni, 41)

5. "Egyáltalán nem érdekel a méret és a forma. A lényeg, hogy ápolt, tiszta és jó illatú legyen. Más nem számít!" (Timi, 38)

6. "Úgy gondolom, hogy maga az ember fontos. A partner teljes lénye. Ha egy megbízható, kedves, jólelkű férfival vagyok, akkor a pénisze is tökéletes nekem. Viszont lehet bármilyen szép alul, ha egy bunkó, biztosan nem kezdek vele." (Juli, 32)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!