Szexteszt: az orrod elárulja, mennyire vagy jó az ágyban

Bizonyos testrészeink sokat elárulnak a személyiségünkrõl. Azt azonban kevesen tudják, hogy az orrunk formája mesél a szexuális életünkrõl is.

Az orrunk formájából könnyen lehet következtetni arra, hogy lepedőakrobaták vagyunk-e. Ha nem szeretnéd, hogy minden titkot tudjon rólad a pasi az első randin, akkor jobb, ha eltakarod az orrod. Viccet félre téve, nem minden kőbe vésett, de azért árulkodik a személyiségedről és a temperamentumodról.

1. Magas orrnyereg

Tulajdonképpen téged egyáltalán nem zavar, ha hosszabb ideig nincs szex, sőt ha úgy hozza a sors az előjátékkal is beéred. Sokkal többre tartod a megbízható, stabil párkapcsolatot, a hatalmas nevetéseket és a társat, akinek a vállára mindig számíthatsz.

2. Lapos orrnyereg

Egy igazi szexistennő vagy. A híred már jó előre megelőz. Minden férfi a lábad előtt hever, és tudod, hogy hogy csavard őket az ujjad köré. Félőrült módjára keresed a nagy Õ-t, de nem veted meg a kalandokat sem.

3. Hegyes orr

Hihetetlenül vidám vagy pozitív egyéniség vagy, nyitott az új dolgokra. Szereted a karizmatikus pasikat, tudással és humorral könnyen le tudnak venni a lábadról.

Szex közben imádod a gyengédséget és a romantikát, de egy kis vadságtól sem riadsz meg.

4. Turcsi orr

A pasik imádják a kisugárzásodat és pontosan tudod, mivel húzhatod el előttük a mézes madzagot. Szereted, ha a partnered igazi férfi az ágyban és pontosan tudja, hogy mit akarsz. De ezért téged sem kell félteni, a pasiknak semmi okok a panaszra.

5. Horgas orr

Igazából nagyon is huncut vagy, csak néha nem mered megmutatni. Csak meg kell találnod a tökéletes pasit, aki kiegészít, és kihozza belőled a legjobbat, a szunnyadó vadat.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!