Szexpózok igazi bajnokoknak! Közéjük tartozol?

Egy vad együttlét felér egy kellemes edzéssel, sõt, ha mindig valami újat próbáltok ki, akkor soha nem válik unalmassá a szex. Felkészültetek? Ez kemény lesz!

A Káma Szútra a szenvedélyes gyönyörök tárháza, azonban akad benne néhány olyan szexpóz, ami nehezen kivitelezhető és nagy fizikai erőnlétet igényel. Megéri kísérletezni, mert nem csak az unalmat űzitek ki a hálóból, de az egetrengető orgazmus is garantált.

1. Gyönyör fejjel-lefelé

A nő feküdjön a hátára és emelje fel a lábát, a férfi pedig térdelve közelítsen felé. Amikor összeértetek tedd a lábad a párod nyakába. Ebben a pózban a pénisz tökéletes szögben érkezik a hüvelybe, így izgatva a G-pontot.

2. Fordított lovagló újratöltve

Kérd meg a partnered, hogy üljön az ágy szélere, te pedig helyezkedj el rajta neki háttal. A talpatok maradjon a padlón, így biztosítva a stabilitást, és mozgás nagyobb szabadságát. Az irányítás a nő kezében van, ő szabályozza az intenzitást és a behatolás mélységét, míg a pasi kényelmesen élvezi az elé táruló látványt.

3. Kéjes kutyapóz

A nő hasaljon az ágyra vagy az asztalra, a pasi pedig helyezkedjen el a lábai között. Amikor minden a helyére került, kecsesen tekerd körbe a lábad a partnered derekán.

Ebben a helyzetben a férfi a főnök, így a bizalom elengedhetetlen.

 

4. Fordított misszionárius

Ebben a nehéz pózban a nő van felül, és pontosan olyan mozgást végez, mint a férfi fordított helyzetben. A kivitelezés két alappillére, hogy ne rendelkezzen úszógumival, a pasinak pedig méretes szerszám szükséges. De megéri a fáradságot.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!