Elárulták a nők, mire gondolnak valójában szex közben!

Megkérdeztük a nõket, mi jár a fejükben az együttlétek alatt. Meglepõ válaszokat kaptunk.

Szerző Ripost

Vajon ő is élvezi a szexet? Vajon jól esik neki, amit csinálok? Vajon mi járhat a fejében? - Mindannyiunkban felmerülhet ez a kérdés, amikor partnerünkre nézünk egy együttlét alatt. Megkérdeztünk néhány nőt, vajon ők mire gondolnak az ágyban.

"Még, még, még! Nagyjából erre szoktam gondolni akkor, amikor igazán élvezem, amit művel velem a pasi. Ha közeledik az orgazmus, akkor pedig nagyon reménykedem, hogy észreveszi a jelzéseimet, és semmiképpen nem hagyja abba, amit éppen csinál." (Edina, 29)

"Én a páromra szoktam gondolni. Amikor behunyom a szemem szex közben, akkor is őt szeretném látni, mert iszonyú izgatónak találom az egész személyét, de főleg azt a tényt, hogy ő is legalább annyira élvezi az egészet, mint amennyire én. Igen, ettől még jobban lázba jövök." (Réka, 34)

"Volt már rá példa, hogy azért fohászkodtam magamban, hogy vegye már észre, mit próbálok mutatni. És egy-egy ügyetlenebb partnernél simán azon gondolkozom, mikor kellene eljátszanom az orgazmust, hogy végre túlessünk a dolgon. De szerencsére azért ez ritka. Jó esetben nem gondolok egyszerűen semmire, csak hagyom, hogy átjárjon az érzés." (Petra, 26)

"Az fura, ha a saját testemre gondolok? Én sajnos nehezen oldódom fel. Nem vagyok frigid, de koncentrálnom kell, ott kell lennem fejben is, különben nem élvezem igazán a szexet. Ezért én tudatosítani szoktam menet közben magamban, hogy éppen mi történik, éppen melyik testrészemnél jár a másik és éppen mit csinál vele. Ez teljesen segíti az összpontosítást és az elélvezést is." (Kinga, 42)

"Arra gondolok, hogy ő egy férfiisten, én pedig egy királynő vagyok. De tényleg. A párommal egyszerűen szuper a szex. Úgy érzem magam, mint az univerzum legjobb nője, ő pedig mellettem tudom, hogy a világ császárának érzi magát az ágyban. És állítom, hogy ez az, amitől ennyire isteniek vagyunk együtt, egymás testével." (Nóri, 37)

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!